вторник, 16 фев 2010 г. 13:05 ч.

Голата Маха

Пияната Парис показа нещо на фотографите

Blife.bg

Пияната Парис  показа нещо на фотографите

Богата наследница отново стана център на вниманието. В най-доброто място за това - Бразилия.

Място на спектакъла - дискотека в Рио. Главно действащо лице - разглезената блондинка, която спретва безвкусен еротичен пърформанс. В него основни драматургични акценти са русите къдрици и оголените задни части. Доволни са всички - фотографи и сеирджии. 

Младата богаташка изпълнява въртеливи и недвузначни движения срещу стотици зяпачи по повод промоция на  бразилската бира "Деваса". На португалски жаргон думата означава "секси". (Щом днес думата "секси" продава дори кухненски завески, какво остава за бирата! Да не говорим, че бирената бутилка се ползва за какво ли не - от "секси" разговор в бензиностанцията, през "секси" средство за самоотбрана при сбиване, до "секси" стеничка от бутилки в дома).

След нямото изпълнение, Парис явно се чувства длъжна да изрече няколко мъдри думи. Тя сграбчва микрофона и поздравява развеселената тълпа, докато приятелят й, Дъг Рейнхард, свелинво наднича от публиката.

Миналата седмица стана ясно, че Дъг, който е бейзболната звезда (мъдър избор, Парис!) й е предложил брак. Това се случило, след като леконравата блондинка разкрила, че  е готова за сериозната стъпка.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари