петък, 19 фев 2010 г. 16:40 ч.

Факти и цифри

Олимпийски дневници

Blife.bg

Олимпийски дневници

100 000 презерватива и 2.2 милиарда долара за телевизионни права

van2_01.Не може да събереш на едно място хиляди млади, привлекателни и физически годни хора и да ги лишиш от възможността да правят олимпийски секс. Такава е логиката на организаторите на тазгодишните олимпийски игри Ванкувър 2010 (да им се ненадяваш на канадците). С подкрепата на Центъра за контрол на заболяванията Бритиш Колумбия домакините осигуриха 100 000 кондома за всичките 6 850 участника в Олимпийските и Параолимпийски игри и за обслужващия ги персонал. Щедър подарък - грубата сметка е, че на човек се падат по цели 14 презерватива.

NBC няма да излъчи интимните постижения на олимпийците, но ще покаже всичко останало. Американският канал обедня с 2.2 милиарда долара, но се сдоби с ексклузивните права за отразяване на Олимпиадата. Рекордната сума беше обявена още през 2003г., много преди да стане известно кой ще бъде домакин на игрите и доста преди да удари кризата (да, финансовата). От NBC прогнозират, че необмислената им покупка ще им коства допълнителните 200 милиона.

Риск печели, риск губи!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари