петък, 5 юли 2013 г. 14:56 ч.

Наблюдения

Юрий Ангелов: Крадците са най-близко до будистите

Blife.bg

Юрий Ангелов: Крадците са най-близко до будистите

Ексцентричният актьор преди години се махнал от Народния театър, защото го обвинили, че е луд.

Актьорът Юрий Ангелов се махнал от Народния театър понеже го обявили за луд.

"Аз им казах: "Да, луд съм, но не достатъчно" и тогава станах хамалин", разказа той в тв интервю.

Този период от живота му се оказал изключително интересен, защото тогава се срещнал с доста колоритни личности. Според него хамалите са най-артистичните хора, с които е имал някакъв контакт.

"Те са много интересни, много изобретателни, имат почти гладиаторска дейност. И много крадат. Те ме научиха да крада. И понеже сетивата на крадците са най-отворени, затова са най-близко до будистите", обясни още Ангелов. 

А що се отнася до интерлигенцията у нас, актьорът смята, че тя е предателска.

Затова като напуснал Народния театър за първи път се опитал да се реализира като земеделец. Тръгнал на юг към Македония, само че там не му харесало и се пренасочил към морето. Построил си къща и искал да отглежда овощна градина, но не му провървяло.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари