понеделник, 25 ное 2013 г. 12:40 ч.

Казуза

Ваня Пенева търси топ ерген /видео/

Blife.bg

"Мис България 2011" в момента се е отдала на учене и на благотворителна дейност. Записала е магистратура "Публични комуникации в сигурността и отбраната" във Военната академия и се е захванала да подрежда класацията "Топ ерген на годината".

Красавицата Ваня Пенева се е запътила към дебрите на журналистиката.

В момента учи "Публични комуникации в сигурността и отбраната" във Военната академия, където наблягат на PR-а и журналистиката. Иска й се да се развива именно в тази сфера, като предпочита да пише, защото преди това е завършила "Българска филология".

Едновременно с това заедно с нейни приятели се заели да правят класацията "Топ ерген на годината", която е свързана с благотворителна кауза.

"Много е интересно, много е забавно, защото се включват хора, които са известни с бизнеса си, с музиката, с всичко, което правят - някои със скандалите си. В крайна сметка целта, която искаме да постигнем, е едно наистина красиво благотворително събитие, което ще се направи март месец", обясни Ваня пред камерата на BLife.

Пенева не е спряла да помага на различни каузи, дори след като предала короната.

Според нея носителката на титлата за най-красива жена в България трябва винаги да се старае и да поддържа определен имидж. Основното, което трябва да прави една "Мис България", е да бъде добра, отворена към хората и света и те да я свързват с нещо значимо.

Ваня признава, че още от момента, в който сложиш короната на главата си, започват да идват и негативите.

"Аз много се радвам, че от 2011 г. обществото и журналистите ме възприемат доста добре. Както аз съм добра и позитивна към тях, така и те към мен. Това е корона, която ти остава за цял живот, така че винаги трябва да се стараеш да бъдеш това, което си представил пред хората. Като казвам представил, смятам, че аз съм била това, което съм не само през тази година, а като цяло.

Надявам се да съм станала по-добра, по-креативна, по-отворена, по-отпусната, по-отговорна, да съм надградила нещо и тази титла да ми е донесла повече позитиви и хората да ги виждат", добави хубавицата пред камерата на BLife.

За нея модата е нещо преходно, което може да използва известно време. Освен това заплащането тук не е на ниво дори за миските. Затова тя знае, че трябва да има и друг плюс, освен красивото лице.

"Красотата е преходна, всички знаем, че е преходна, и всеки трябва да си трупа плюсчета и за мен образованието е едно от тях. Аз съм човек, който обича да пише, завършила съм "Българска филология" и ми се отдава да пиша. Също така искам да се занимавам с журналистика, която да бъде полезна на хората и на обществото и да бъде свързана със социална тематика", издаде Ваня.

Категорична е, че не иска да се възползва от връзките и познанствата си в работата. Именно по тази причина не счита за редно да се развива в светската тематика.

"Аз съм част от едно светско общество и се опитвам да бъда коректна", сподели Пенева.

Ваня Пенева търси топ ерген /видео/


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • пфу - 17:05, 25 ное

    грозен кон

Напиши коментар

Коментари