сряда, 5 фев 2014 г. 11:13 ч.

BLife коментар

Помощ! Спасете ни от Мис Джуки!

Методи Тодоров

Помощ! Спасете ни от Мис Джуки!

Ден след ден телевизионните набези на Мис Джуки влудяват зрителите. Блондинката е предпочитан гост в разни предавания, където като стара грамофонна плоча върти един и същ рефрен.

Няма ден, в който името на досадната блондинка, да се търкаля из светските хроники. Последният "хит" на Габриела е че имала 7 кубика силикон в устните. За да се бори за рекорд на Гинес й трябвали поне 10 кубика.

Ах, каква драма! Само още 3 кубика! Жалко, че пластичната хирургия не е в състояние да налее мозък в главата никога!

А коя всъщност е Габриела Радославова?!

С какво превъзхожда останалите силиконови блондинки, чупещи стойки по нощните клубове?! Защо непрестанно ни навират подобни творения на пластичната хирургия?! Докога подобни девойчета, жадни за слава и пари ще ни мъчат от екрана?! Има толкова способни и талантливи хора в България, които стоят в ъгъла. Това ли е светският елит на България.

Жалкото е, че момичето Габриела, не е направила нищо градивно и поучително, за да бъде модел за подражание. Защото младите копират и следват действията на известните, в което няма нищо лошо, ако обаче известните бяха на ниво. През последните години се излюпиха десетки миски и певици, известни с просташките си изцепки и изкуствени интервюта, а не с таланта и възможностите си.

На какво ще научи младите момичета джукестата Габриела?!

На това, че ако наблъскаш силикон в устните, ще бъдеш вървежен и предпочитан?! Или на това, че без смисъл и послание, само със сеири по медиите, можеш да станеш известен. Да сбъднеш детската си мечта - да те показват по телевизията. Такива навъдили се персонажи в родния ни чалгайджийски хайлайф са вредни и разрушителни. Те не градят нищо мъдро и стойностно.   

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • манчо - 14:49, 14 фев

    КЪВ Е ТОЯ АБОРТ НА ПРИРОДАТА ,БЕ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ

  • Поля - 12:40, 6 фев

    Няма по-гнусно същество от тази!

  • Sia - 14:49, 5 фев

    Хайде, стига оплаквания от типа как тази и други подобни жалки създания ще повлияят на младото поколение!!! За това сте виновни Вие, всички медии! Ами не я навирайте постоянно в очите на точно това младо поколение - нито нея, нито каквито и да са неща от този род. Показвайте на младите стойностни и красиви хора, успели, благодарение на ум, образование, интелигентност...и все от този род нещица, безкрайно чужди и като значение, и като притежание на разни...

Напиши коментар

Коментари