четвъртък, 13 фев 2014 г. 14:05 ч.

Палитра

Експлозия от цветове в София през юни

Blife.bg

Експлозия от цветове в София през юни

В рамките на ден, от обяд до полунощ, първото издание на Фестивала на цветовете ще омагьоса посетителите на събитието с невиждана смесица от цветове, музика, танци, инидийски обичаи, уърк-шопи, атракции, фън-зона и много други.

На 21 юни 2014 година София ще избухне в цветове и ще отпразнува за първи път Холи - Фестивалът на цветовете.

Популярната индийска традиция, обединяваща хората в името на пролетта, любовта, свободата и победата на доброто над злото, ще пристигне в България специално за най-дългия ден на годината и ще събере жителите и гостите на столицата на стадион "Академик" в София.

Холи е фестивал, с който Индия отбелязва настъпването на пролетта, толерантността, равенството и любовта между хората. В Индия традицията се чества всяка година в края на февруари или началото на март, когато млади и стари, независимо от техния пол и положение в обществото, излизат заедно по улиците и парковете на Индия, като разпръскват във въздуха и един върху друг цветен прах и вода, пеят, танцуват и се забавляват в името на новото начало. Позитивизмът на празника е заразителен и с годините тази традиция се пренася и в западните общества на Европа, САЩ, а също и в Азия и Южна Америка, където Фестивалът на цветовете обагря пролетта и кара хората да забравят проблемите поне за ден, като се потопят в море от цветове, музика, танци и любов.В София първото изданиe на Фестивал на цветовете ще съвпадне с края на пролетта и началото на най-светлия и топъл сезон – лятото, като в рамките на ден, от обяд до полунощ, ще омагьоса посетителите на събитието с невиждана смесица от цветове, музика, танци, инидийски обичаи, уърк-шопи, атракции, фън-зона и много други.

Билетите за Фестивал на цветовете са в продажба от вторник, 11 февруари 2014 г. в мрежата на Eventim в цялата странакато първите 500 билета ще са на промоционална цена от 32 лв. и ще осигуряват както достъп до събитието, така и 3 торбички с цветен прах. След изчерпването на промоционалната категория пропуски, цените на билетите ще са 43 лв, 53 лв. и 63 лв. в деня на събитието.

Посетителите ще имат възможност да закупуват и допълнителни торбички с цветен прах по време на фестивала, като цената ще зависи от закупеното количество.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари