вторник, 22 апр 2014 г. 15:51 ч.

Изпълнен дълг

Бащата на Чочо написа книга за него

BNews - BLife

Бащата на Чочо написа книга за него

На 12 май на книжния пазар ще излезе книга за Чочо, написана от баща му Иван Попйорданов.

През май на книжния пазар ще излезе книга за Чочо, написана от баща му Иван Попйорданов.

"Когато човек загуби един след друг най-близките си хора, се чуства затрупан от лавина и не знае накъде да копае, за да излезе от това състояние. Олекна ми в някаква степен, изпълних някакъв дълг да върна Чочо в нетрадицонна форма", разказа бащата по Нова телевизия. Попйорданов баща е използвал като колаж всички негови големи интервюта, за да направи разказ за живота на рано отишлия си син.

"Родителите не познаваме децата си. Син-баща са особени взаимоотоношения.

Синовете прескачат бащата,  казват, че обичат повече дядовците си. Чочо ми слагаше всякакви имена - като Джовани например. Той имаше за кумир дядо си. Кумири му бяха и учителите му - Тодор Колев и Крикор Азарян", сподели Попйорданов.

Според него Чочо е имал много добра професионална съдба, защото на 30 г. получава "Златна роза" за цялостно творчество.  

"Беше открит, добър, невероятен приятел. С Хилда имаше прекрасна връзка. Тя каза, че са били създадени за брат и сестра, не за съпрузи. При него имаше срив и това беше връзка, в която се почувства предаден. Жълтата преса беше травма за него, защото тя е канибалска проява, която чувствителен човек не може лесно да прескочи.

Той се чувстваше предаден от някои свои приятели. Той си плати данък не само на разочарования, но и на свои грешки".

 BNews.bg

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари