вторник, 29 апр 2014 г. 10:38 ч.

BLife коментар

Лазар Ангелов между триумфа в Кайро и българската завист

Методи Тодоров

Лазар Ангелов между триумфа в Кайро и българската завист

По света не спират да говорят за нашия Лазар Ангелов. Възхищават му се, адмирират успехите му, с интерес следят фитнес кариерата му. Просто го ценят!

А ние? Ние, българите, които не уважаваме труда на другите и не признаваме успехите им, не спираме да злобеем и хейтваме. Всичко в България е наопаки. А опакото стана лице.

За огромно съжаление! Непрестанно се лансират създания, лишени от смисъл и всякакви качества. Да, звезди стават тези, които изкарват гениталиите си на показ без срам и смущение.

Скандалните и просташки изказвания също хващат дикиш. Защото това се харесва. Да си простак е вървежно и модерно. А хората с качества и характер, покоряващи върхове, доказващи се в своята сфера, избягващи скандали и закачки, са натикани в ъгъла.

Защото просто са успели и се различават от масата. Не се вписват във вулгарността и евтините номера. Тези дни Лазар Ангелов взриви Кайро, където беше съдия на фитнес конкурс. Нашенецът, който прославя България по света, е бил истинска атракция в най-големия метрополис в Близкия Изток и Африка.

Интересът към най-успешният фитнес модел е бил толкова голям, че многобройната охрана, пазеща българина, едва е успяла да удържи буйните му почитатели. И това се случва винаги, когато Лазар Ангелов участва в различни мероприятия по света. По света, не и у нас!

В родината ни мускулягата, постигнал всичко с ежедневни тренировки, лишения и амбиция, е атакуван и критикуван и то предимно от силния пол. А причината е ясна като бял ден. Заплаха, злоба, яд! Все пак Лазар е сред най-харесваните и предпочитани мъже.

Как ще признаят успехите му, как ще го потупат по рамото и поздравят за постиженията му?! Няма как да стане. А най-смешното е, че точно тези отричащи и плюещи хора, го харесват. Но никога няма да си празнят, защото лицемерието е модерно. Непризнателността също. Животът обаче е колело. Замислете се! 

 

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Той - 22:59, 29 апр

    Все едно слушам чалгаджийка... И на тях всички им завиждат и злобеят

  • j - 14:19, 29 апр

    bravo za statiqta medo!!!dano ima koi da go osyznae

Напиши коментар

Коментари