вторник, 29 апр 2014 г. 15:47 ч.

На бар стола

Силвия Петкова спори с феята за Свети Валентин

Кристина Деспотова - Коки

Силвия Петкова спори с феята за Свети Валентин

Това, че месецът е април не попречи на младата българска актриса Силвия Петкова да се развика на феята за Свети Валентин, която беше в образа на мъж със смешна поличка и пантофи. Всичко това се случи в София в понеделник вечер. А десетки хора станаха свидетели на спречкването.

Петкова влезе в образа на Ингрид от пиесата на Ърнест Томпсън "Фея за Св.Валентин", а нейният колега и приятел Tj Тодор Толев се превъплъти в ролята на... феята. Арена на сблъсъка беше бар Backyard. Всички присъстващи случайно или нарочно бяха на петото издания на Театър на бар стола. Пиесата на канадския автор достави истинска радост на всички гости на бара, които се смяха с героите, но и размишляваха над думите на мъдрата фея, както и над тези на гневната Ингрид, която е срещала много мъже, но повечто от тях „Не могат да се справят с нашата близост.“

Преди да започнат представянето на пиесата Силвия Петкова сподели с всички присъстващи, че за съжаление в това издание на Театър на бар стола ще бъде представена пиеса на чужд автор, защото на този етап отсъстват български такива. Актрисата изрази надеждите си за в бъдеще традицията - да бъдат представяни български автори, да бъде продължена.

Уникалното на Театър на бар стола е, че изживяването не се повтаря. Случва се веднъж, в определен ден и час и при следващото издание под светлините на прожекторите вече е нов автор, нова пиеса и герои, които ни потапят в емоцията и текста.

В този ред на мисли не пропускайте следващото издание, което все още не е ясно кога ще бъде, но със сигурност ще е много интересно и различно.

Ако любопитството ви е запалено, следете страницата на Театър на бар стола във Fecebook.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари