четвъртък, 29 май 2014 г. 11:43 ч.

Касов хит

Лятно кино под звездите на Витоша

Blife.bg

Лятно кино под звездите на Витоша

Новината, че бившият пионерски лагер на Витоша се превърна в лятно кино под открито небе, определено си е касов хит. Страхотната атракция ще привлича любителите на природата и ще радва столичани и гости на града.

Мечтали ли сте някога за киносалон под звездите? Е, това лято слагаме 3D или слънчевите очила, екипираме се с топло одеяло, пакет пуканки, нестихващ ентусиазъм и поемаме в посока "звездите са високо" или с други думи, към величествените виолетови склонове на Витоша.

Новината, че бившият пионерски лагер на Витоша се превърна в лятно кино под открито небе, определено си е касов хит. Страхотната атракция ще привлича любителите на природата и ще радва столичани и гости на града.

Киното е отворило врати още на 18-ти май с прожекции на филми от фестивала на анимационното кино "Златен кукер". Засега се предвижда всяка събота и неделя да има по две прожекции, като една от тях ще е специално за деца, съобщава сайтът "На Витоша". Киното ще остане отворено за посетители до края на октомври, а билетчето е само 1 лев.

Самото кино се намира в близост до витошкия дендрариум, Музея на водното конче и Музея на мечката. Намира се малко встрани от пътеката от Княжево към "Златните мостове", а ходенето по- пътеката е не повече от 30 минути.

Ако случайно не ти е ясно как да се придвижиш, погледни сайта на Витоша ето тук.

Очертава се сезон като на кино!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Thomas - 21:27, 8 окт

    That adesersds several of my concerns actually.

  • Ardiyansyah - 18:46, 25 сеп

    Your thnkniig matches mine - great minds think alike!

Напиши коментар

Коментари