сряда, 4 юни 2014 г. 16:46 ч.

Бестселър герой

Мартин Котрулев от X Factor става "полулош"

Blife.bg

Мартин Котрулев от X Factor става "полулош"

Чаровният участник от последния сезон на X Factor ще се превъплъти в образа на харизматичния главен персонаж Натан и ще позволи да бъде окован в клетка, пред очите на посетителите на Пролетния базар на книгата в НДК.

Най-обсъжданата книга за 2014 година - "Полулош", ще бъде представена със специална атракция на Пролетния базар на книгата в НДК. Литературният хит на годината, написан изпод перото на английската писателка Сали Грийн, разби два световни рекорда на Гинес -  за "Най-превеждана книга от дебютиращ автор, преди публикуване" и "Най-превеждана книга за деца от дебютиращ автор, преди публикуване".На 7 юни от 10.30 часа българското издателство "Colibri" ще представи дебютния роман на великобританката със специална акция в НДК (първи полуетаж, вляво). 

Чаровният участник от последния сезон на X Factor Мартин Котрулев ще се превъплъти в образа на харизматичния главен персонаж Натан и ще позволи да бъде окован в клетка, пред очите на посетителите на Пролетния базар на книгата в НДК. Също така ще сподели с тях и най- съкровените мисли на Полулошия.

Специалната клетка, която ще бъде инсталирана в НДК, е съществена част от вълнуващата историята на главния герой в книгата, окован в средата на нищото поради една единствена причина - той е този от когото всички се страхуват. А именно, незаконно роденият син на най-суровия черен магьосник в Европа, прочул се с кървавите си безчинства и невероятните си способности.

Всеки, който се снима в клетката, качи своята снимка като Полулош във Фейсбук страницата на "Колибри" и се тагне, ще участва в томбола, от която ще бъдат изтеглени трима печеливши. Те ще получат оригинално английско издание на четивото с автограф от Сали Грийн. Съоръжението ще остане в събота и неделя на територията на НДК, първи полуетаж, вляво.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Nelje - 09:45, 9 окт

    Wonderful extlanapion of facts available here.

  • Sasi - 21:30, 8 окт

    Arictles like this are an example of quick, helpful answers.

  • Abhilash - 20:23, 25 сеп

    It's a joy to find sooneme who can think like that

Напиши коментар

Коментари