вторник, 22 юли 2014 г. 13:58 ч.

Горещо лято

Френско “олала” и испанско “оле” с диджей Рубен Алварес

Blife.bg

Френско “олала” и испанско “оле” с диджей Рубен Алварес

Не вярвате ли? Съчетанието се получава, и още как! Стига да бъдат събрани на едно място, а то е Bedroom Beach, вариететната програма на клуба “Moulin Rouge” и ветерана на испанската и европейската хаус музика диджей Рубен Алварес.

Вечерта на 25 юли ще бъде неповторимо гарнирана от програмата “Moulin Rouge” с нейните екзотични маски, огромни ветрила и пищни перуки, танци с бастунчета и бомбета, дълги стройни женски крака и прекрасна люлка като декор. Полъх от Париж и от представлението Crazy Horse. И капка от неповторимото френско възклицание “олала”.

Обаче за да се получи истинското вечерно пиршество на сетивата и емоциите, клуб Bedroom Beach ще сервира “ордьовъра” “Moulin Rouge” заедно с “испанското вино” на легендарния Рубен Алварес, който постоянно експериментира в творчеството си, не спира да прилага разнообразни ефекти, обрати, акапелна музика, да смесва дръзко стилове. И понеже френско “олала” и испанското “оле” си подават ръка под звездите на родния Слънчев бряг, заедно с Рубен Алварес зад пулта ще е и резидентът на Bedroom Beach диджей Mascota. Двамата записаха наскоро съвместно парче, което носи името - – “I like you”. Негов издател е един от най-добрите лейбъли в света “Urbana Recordings”.

Bonsoir и Bienvenido на всички!

 

Кой е Рубен Алварес?

Той е сред най-търсените и известни имена на хаус-сцената в родната му Испания. Благодарение на сътрудничеството му с Дейвид Пен, Ив Мураска и Робер Гаез в работата върху лейбъли като Urbana Recordings, Diamondhouse Records и Milk & Sugar Recordings Рубен Алварес успява да привлече вниманието на музикалните среди върху творчеството си и върху уменията си на продуцент и на диджей.

Достигайки високи позиции в чартовете на Beatport и Traxsource и в испанските и германските денс-чартове, Рубен Алварес се озовава в семейството на най-добрите в този жанр. “The Rhythm of Life“ го изстрелва на първо място в чарта Traxsource и на десето място в Beatport, а „All The Same“ (заедно с Ив Мураска) го изпраща на единадесето място в немските денс-чартове. Отделно някои от творбите на Алварес се появяват в списъка на легендарния британски Defected Records. Иначе казано, бъдещето пред Рубен Алварес е ясно и върви все напред и нагоре.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Kacy - 02:54, 20 ное

    The genius store cadlel, they're running out of you.

  • Lakiesha - 16:19, 17 ное

    Touhwdocn! That's a really cool way of putting it!

  • Kerriann - 14:18, 16 ное

    Boom shaaalkka boom boom, problem solved.

Напиши коментар

Коментари