петък, 18 юни 2010 г. 15:56 ч.

Гей солидарност

Азис – фронтовак при Карбовски, покровителства талант

Blife.bg

Азис – фронтовак при Карбовски, покровителства талант

В предстоящия "Отечествен фронт" по "Нова телевизия" се очаква Азис отново да се впусне в откровения. Този път костинбродската звезда ще подпомогне свой събрат от гей съсловието.

Възпитаникът на дома в Могилино получи лично от Азис ценни съвети и напътствия.  Фолк звездата съветва Стефан първо да се обезкосми, спешно да започне работа и да си намери женски модел за подражание.  

„Аз съм бил барман, разхождал съм кучета на богати семейства - бях на 11 години, в Германия разхождах кучета - три песа ме влачеха по парка като луд! Сервитьор, барман, по оркестри съм работил, на покер-машини съм работил..."

Но най-голямата стъпка, която Стефчо сам трябва да направи, за да осъществи мечтата си да стане изпълнител, е да опита да се предложи на музикалните компании и липсата на средства не може да бъде оправдание или основание да не опита.

„Като ходих да си търся работа... Ама не знам дали сега трябва да го казвам това нещо - когато ходих да си търся агенция, не се качих на трамвая! С моята приятелка Гала, за да не дупчим две билетчета, решихме да ходим пеша в най-голямата жега. И отидохме пеша до агенцията, за да не дупчим билети!"

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари