вторник, 9 дек 2014 г. 11:56 ч.

BLife коментар

Лазар Ангелов - оригиналът и бледите му копия

Методи Тодоров

Лазар Ангелов - оригиналът и бледите му копия

Гледам Китаеца, но си мисля за Лазар Ангелов. Същата асоциация правя, когато зърна и образа на Азис. Далеч не това не са всички личности, вдъхновени от най-добрия фитнес модел.

Лазар си е кумир за младите момчета, кой каквото иска да говори. И мъже и жени въздишат по него. Просто защото е готин. Защото освен кораво тяло и завидна визия, от него струи истинско мъжество. Сърцат и смел.

За разлика от останалите мъже, пъчещи мускулести тела, нашарени с татуси, Лазар може да бъде издиган в култ, защото крие богата душевност, култура и много опит. Житейски опит.

Той е живо доказателство, че човек има ли мечти и желания, може да ги осъществи, ако следва пътя си. Ако е упорит и последователен. Българинът, който има хиляди последователи от цял свят, е преминал през различни етапи на развитие. И най–важното е, че всичко е постигнал сам. Благодарение на силния си дух и безкрайната мотивация.

Бил е охранител, занимавал се е с баскетбол, а след армията поема към бодибилдинга.
С една дума – прогресирал е. Прогресирал е, защото има ценности. Не разчита само на масивното си тяло, а има дух и интелект. Не може само бицепси, трябва и акъл.

Отвсякъде погледнат Лазар Ангелов си е пример. За възпитание, принципи, държание. Не малко българи се вдъхновиха от образа му. Едни се опитаха дори да го копират. Опитите бяха трагикомични.

И просто защото не всичко е опаковка. Не всичко е суета.

А в бъдеще още мъже и жени ще истерясват по личността на Лазар Ангелов, защото просто усещат оригиналността и автентичността. Останалите са бледи копия. Без всякаква история и последователност.

Какво разказа пред камерата на BLife известният модел - вижте ТУК! 

 

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари