понеделник, 26 яну 2015 г. 10:29 ч.

Признание

Мис България 2014: Имам 345 кубика силикон в гърдите

Blife.bg

Мис България 2014: Имам 345 кубика силикон в гърдите

Новата Мис България загуби няколко словесни рунда подред по време на разговора си със Сашо Диков, който иначе се слави като ценител на женската хубост.

„Кой ти каза да говориш тези глупости, когато те избраха за Мис”, попита Сашо Диков, визирайки първите думи, които Симона Евгениева каза, след като й сложиха короната:

„Преди всичко да не забравят, че сме хора, да бъдат повече толерантни и да отпадне това класифициране на хората, всички сме равни.”

„Добре де, защо ги наговори всичките тези глупости?!” Не миряса Сашо Диков, при което миската се оплете още повече и разгърна интелигентността си: „Не мисля, че това е глупост, преди всичко всички забравихме, че наистина сме хора и не можеш да им слагаш етикети.”

Последва втори въпрос, когато Сашо Диков показа снимка, на която барабанист удря с палки.... задника на Симона Евгениева.

„А защо този барабанист така ти прави по задника”, попита любознателно Сашо Диков.

„Окей, може да е издънка, но не смятам, че като я видят, всички ще кажат, че съм проста чалгаджийка”, защити се смело Мис България.

Нямаше как да не бъде зададен и въпросът за пластичната хирургия. Последва и признание:

„345 кубика са гърдите ми, аз съм за пластичната хирургия, реших да ги сложа, защото не се чувствах добре. Не парадирам с това, че имам гърди, аз запълних един емоционален комплекс.”

Сашо Диков не се разчуства дори и от това и отново нападна: „Ти що си дошла така облечена като бригадирка в ТКЗС. Очаквах те малко по-разголена!”

„Ами аз така си се обличам”, призна г-ца Евгениева и разкри, че никога досега не е получавала оферти за секс срещу пари: „Не смятам, че се държа по такъв начин да предизвикам някого да дойде и да ми предложи пари. За 100 хиляди бих се замислила.”

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари