вторник, 3 мар 2015 г. 11:50 ч.

Позитивна нагласа

Галена: Научих уроците си, разчистих ненужните хора

Blife.bg

Галена: Научих уроците си, разчистих ненужните хора

Галена не крие, че се обича, вярва си и е толкова щастлива, че дори не знае как може да изкаже цялото приятно вълнение, което изпитва.

Така е, защото се чувства пораснала и е научила уроците си, пише списание Story в новия си брой. Разчистила е ненужните мисли и излишните хора, за да даде път на онова, което винаги е искала, но често е пренебрегвала – семейството си и бушуващата с нова сила страст и любов.

„Гледам по-позитивно на живота и дори да има неща, които ме смущават, просто ги изчиствам, или пък съществува проблем... но ако не го считаш за такъв, той просто не може да ти повлияе. Някак ти е розово и по-приятно.

Сега вече знам – когато има нещо, което ме дразни, го решавам. Когато има човек, с когото повече няма как да продължа – просто го „изчиствам“. С мнозина постъпих така. Не комуникирам с излишни хора или пък ограничавам комуникацията до момент, в който да не засяга личния ми живот“, с широка усмивка казва носителката на наградата Музикален идол на годината. 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • дидо - 11:08, 4 мар

    много си повярва галено- ти си една кръгла нула, нямаш глас и пееш фалшиво а с лъскавите клипове можеш да залъжеш само малките деца.

  • Боримечката - 13:43, 3 мар

    Няма ненужни хора, парцал долен! Ненужни са само курвите като теб!

Напиши коментар

Коментари