понеделник, 9 мар 2015 г. 10:31 ч.

Искрено и лично

Галена и Преслава се събличали пред съседите

Blife.bg

Галена и Преслава се събличали пред съседите

Галена разголи душата си в в „Папараци” на Николета Лозанова. Певицата даде едно от най-искрените си интервюта пред своята колежка и приятелка Преслава.

Двете се върнаха назад във времето, когато са живели заедно. В жилището им нямало дори пердета, а двете делили и едно легло.

„Нямахме пердета, използвахме стъклата за огледала и вечер, когато стане тъмно правихме спектакъл на хората отсреща”, спомниха си през смях и двете.

„Повече са били моментите, в които сме се нуждаели една от друга. Помагали сме си, което може би до ден днешен е запазило нашето приятелство, защото „аху – иху” бързо се забравя. Трудните моменти се помнят винаги.”, категорична е Галена.

„Винаги ще съм ти благодарна, че в този момент си била до мен. Било ни е много хубаво и затова те ценя като приятел”, откровеничи още хитовата певица.

Тя сподели, че в гилдията всеки има "враг". "Изключвам теб!", засмя се тя и допълни: "Но има колежки, които непрекъснато ме дразнят. Това обаче много ме забавлява.

Не искам някой да ме харесва и аз не смятам, че съм задължена да го правя за другите".

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Grillo - 09:45, 9 окт

    I reokcn you are quite dead on with that.

  • Mphowza - 21:30, 8 окт

    Haha. I woke up down today. You've chreeed me up!

  • Vane - 20:12, 25 сеп

    That's an apt answer to an iniseerttng question

Напиши коментар

Коментари