неделя, 15 мар 2015 г. 09:35 ч.

В името на детето

Алисия: Има комуникация между мен и Валери

Blife.bg

Алисия: Има комуникация между мен и Валери

Алисия наруши мълчанието си и проговори, видя BLife. Певицата реши да сложи край на спекулациите и обяви, че поддържа контакт с Валери Божинов, който е баща на детето й.

Алисия сподели, че не иска да бъде въвличана в скандали и изкуствени пиари. Изпълнителката на „Ара мюзик” подчерта, че личният живот на футболиста не я интересува, видя Светският звяр. 

„Вече прекалено дълго време един сайт произвежда измислени новини под диктовка и това нямаше да е толкова лошо, ако после други не преписваха уж достоверната информация на уж достоверния източник. То не бяха операции, то не бяха истории, в които ме замесват с нови мъже, стигнаха дори до там, че взеха чужда снимка и направиха "ексклузивен материал" за мен и, естествено, любимото - да се рови в отношенията ми с Николай Михайлов и Валери Божинов...

Мълча и гледам сеира на поръчителката, но чашата започва да прелива. Всичко си има граница! Не желая да бъда въвличана в каквито и да е интриги, създадени от трети и да се спекулира с името ми! Смятам за нормално да поддържам контакт с бащата на детето ми и недоумявам защо някои хора намират това за странно и нередно. Странно беше, когато комуникацията между нас липсваше, така че се радвам, че в момента я има, защото за мен щастието на сина ми е над всичко!

От там нататък личният живот на Валери не ме интересува - всеки има право на такъв и може да го живее както намери за добре. Но е грубо и грозно, когато в желанието си да нараниш някого с цената на всичко, намесваш още лица. Имаше такава ситуация с детето ми, сега неволни участници в сагата са Николай и Галена.

И с двамата съм в прекрасни отношения, така че се хабят излишни усилия за създаването на конфликти”, написа Алисия във Фейсбук.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари