вторник, 9 юни 2015 г. 15:11 ч.

Ново амплоа

Асен Блатечки става учител

Blife.bg

Асен Блатечки става учител

От 26 юли до 2 август 2015 г. Созопол ще се превърне за шести път в театрална столица на България, когато ще приюти поредното издание на МОНТФИЗ Арт Фест 2015.

Шестото издание на летния фестивал ще предложи отново практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, ритмика, танци и творческо писане, ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози у нас, и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които правят първи крачки в изкуството.

Организаторите на фестивала предоставят на всички почитатели на театралното изкуство възможността да вземат участие в едно осемдневно пътешествие из дебрите на актьорското майсторство и да се докоснат до едни от най-известните имена на театралната сцена и малкия екран у нас. Тази година традиционните за фестивала консултации за приема на НАТФИЗ през есента ще се водят от проф. д-р Атанас Атанасов и проф. Иван Добчев, които през 2015 година ще сформират новите си класове в академията.

Всички професионалисти, студенти и любители, които ще се включат във фестивала, ще получат уникалната възможност да вземат и уроци по актьорско майсторство от Асен Блатечки, който за първа година става част от МОНТФИЗ Арт Фест 2015. 

Не по-малко известният му колега, който съвсем наскоро беше сред финалистите на телевизионното шоу „Като две капки вода” и спечели публиката с впечатляващите си превъплъщения Филип Аврамов – Фицата, също ще се нареди до своите колеги Асен Блатечки, Башар Рахал и Койна Русева и този път ще влезе в ролята на преподавател по актьорско майсторство.

По време на фестивала всички, записали се за участие, ще имат възможност да почерпят от опита и знанията на известните актьори.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари