понеделник, 15 юни 2015 г. 11:04 ч.

Обрат

Блатечки предложи брак на първата си жена

Blife.bg

Блатечки предложи брак на първата си жена

Асен Блатечки преживява същински катарзис. Актьорът дава мило и драго, за да стабилизира отношенията с първата си жена и най-голяма любов Катерина Горанова.

Режисьорката стоически изчака звездата от "Фамилията" да се наиграе с Диляна Попова, изтърпя дори факта, че той направи дете на колежката си, и в крайна сметка прибра у дома разкаялия се блуден съпруг, пише "Всеки ден".

Асен сега се кълнял, че сърцето му принадлежи на двете Катерини - жена му и дъщеря му. Разбира се, не спирал да се грижи и за бебока си от Попова - момченцето Борил.

Цялото си свободно време обаче отделял на официалното си семейство. За да им докаже, че повече няма да съгреши, секс символът дори паднал на колене пред режисьорката и я помолил, най-сетне, след 15 години връзка, да се съгласи да стане негова съпруга и пред Бога. 

Катерина казала "да", а дъщеря им била на седмото небе от щастие. Другата жена пък в живота на Блатечки - Диляна Попова, вече знаела за новината и я приела възможно най-спокойно. "Тя не иска Борил да остава без баща заради истерии или скандали между нея и Асен", споделят нейни приятелки.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • мъж - 23:21, 15 юни

    Браво на Блатечки!Най-после показа ,че е помъдрял и станал наистина мъж,защото то секс и 15 годишните правя ,но не са мъже.

Напиши коментар

Коментари