вторник, 7 юли 2015 г. 10:12 ч.

Трескава подготовка

Ексклузивно в BLife: Благой Георгиев се жени в Москва, не на родното Черноморие

Методи Митков

Ексклузивно в BLife: Благой Георгиев се жени в Москва, не на родното Черноморие

Редица медии се скъсаха да тиражират противоречиви и налудничави клюки, пробутващи ги за ексклузивни и достоверни, свързани около предстоящата сватба на футболиста с руската танцьорка Есмер.

На лъжата краката са къси. Тази стара поговорка вероятно не смущава жълтите издания, състезаващи се кой ще напише по-дебела лъжа, граничеща с лудост, за актуалния в момента Благой Георгиев.

Редица медии се скъсаха да тиражират противоречиви и налудничави клюки, пробутващи ги за ексклузивни и достоверни, свързани около предстоящата сватба на футболиста с руската танцьорка Есмер. Някои дори се оплетоха в лъжите си, изстрелвайки неверни клюки, които за отрицателно време сами си опровергаваха. Волно или неволно.

Благой криел питон в гащите. Татуираният играч имал 23 сантиметров инструмент в гащите, твърди уж някаква си девойка. Дрън – дрън, ярина. Сега пък ново 20 от лъжите в празната чаша, както пееше фолк гърлата Юнона.

Благо имал „плачевно малък член”. Има - няма 10 – 11 см. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

Тези дни пък се разпространи клюката, че Георгиев и Есмер са се оженили тайно. Всички тези, а и куп други щуротии, които не спират да се тиражират по адрес на бившия национал, са провокирани от липсата на информация от първо лице.

Който разбира – пред BLife се спира.

Самият Благой винаги е избягвал да говори за случващото се в живота му извън терена, което силно буди въображението на светските клюкари.

Пред Светския звяр обаче футболната звезда наруши мълчанието си и лаконично коментира случващото се в личния му живот. 

Георгиев през смях отрече твърденията, че е сключил брак на тайна церемония. В момента и той и Есмер са в трескава подготовка за предстоящото събитие, което безспорно ще е светското събитие на 2015 година.

Ексклузивно пред BLife Благой Георгиев разкри, че сватбата ще бъде в Москва. С това той отново затвори устите на медиите, неспиращи седмици наред да тръбят, че бракосъчетанието ще се състои на родното Черноморие. 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • петър - 13:28, 7 юли

    Кой изобщо се интересува от Благой Георгиев е друг въпрос. Това момче не спи от мисли какъв ще е утрешния му пиар.

  • Сандра - 13:20, 7 юли

    Раздяла ама друг път. Глупости на търкалета!!!

  • Тони - 11:03, 7 юли

    В един друг сайт вече са развалили годежа.

Напиши коментар

Коментари