вторник, 3 авг 2010 г. 10:17 ч.

Ивелина Хрисова

Дневен Любовен хороскоп

Blife.bg

Дневен Любовен хороскоп

Вижте какво ви чака на любовния фронт и днес :

ОВЕН
 
С цената на взаимни отстъпки и компромиси, днес ще преудолеете чувствителните различия помежду си. Не бива да забравяте, че ще бъдете щастливи с вашите избраници.Нуждаете се обаче от постоянна свобода и себеизява. Това може отчасти да поизнерви избраника ви и да промени настроението през този ден.
 
ТЕЛЕЦ
 
 
Всичко се повтаря отново и отново. Еднообразието ви е втръснало. Очаквате нещо разтърсващо и силно.Проблеми биха могли да възникнат от дългите наставления, които обичате да правите.Трудно ви е да запазите спокойствие в общуването с партньора ви през този ден. Причина е истинска загриженост и обич.
 
 
БЛИЗНАЦИ
 

Ще намерите един в друг тръпката, които и двамата така упорито търсите. Стремите се да изживеете пълноценно живота си, без да пропуснете нито една минута. Ще сътворите сами своя свят, такъв какъвто сте го виждали в детските си мечти. Никой не може обаче да предскаже, докъде ще стигнете заедно.
 
РАК
 
Проявявате тревожни сигнали, отправени към някого, който според вас излиза от правилната посока.Това е предизвестие за предпазливост, но може да засегне достойнството на партньора ви, защото е практичен и разумен. Обвиненията, отправени към него му късат нервите през днешния ден.
 
ЛЪВ
 
Изпитвате мощни вибрации.Сексуалния израз на чувствата ви, може да има чудесен лечебен ефект. В резултат на това, могат да се възродят емоции  и всеки да осигури на другия това, което другия очаква от връзката ви - страст, обаградена от привързаност. Това се случва рядко. Повечето хора го търсят.
 
 
ДЕВА
 
След като веднъж сте получили сигурна помощ от вашия любим,го очаквате всеки път.Той ви се възхищава, уважава и обича.Вие понякога забравяте да потърсите съвет от него за ваши проблеми и така той се чувства пренебрегнат и върховната му власт не е напълно призната.Днес високомерието ви се ще се стопи.
 
ВЕЗНИ
 
 
Любовта ви е благословена, заради това, което виждате в очите на другия. Мъжът съзира уязвима жена, която се нуждае от неговата мъдрост, а жената-един мъж, който е в състояние да се отнася с нея с нежност и търпение. В момента, в който се докоснете, си пожелавате нещо от Венера.
 
СКОРПИОН

 
Да се живее с вас съвсем не е лесна работа.Днес се държите като надменни, студени, силни и жизнени. В същото време сменяте настроението си и се превръщате в слаби и уязвими. Хармония и щастие с партньора си постигате през вечерните часове, когато си дадете сметка, как сте се държали.
 
СТРЕЛЕЦ
 
Притежавате изобилие от страст и плам, но шансът някой да се добере до вас е минимален. Подсъзнателно сравнявате със стари увлечения и не допускате всеки.Това е малко сложно емоционално състояние, но нека го отдадем на лятото и това,че във въздуха хвърчат хормони.
 
КОЗИРОГ
 
Ще се натъкнат на стари ваши любовни писма. Кореспонденцията ви е небрежно открита.Вероятно ще ви разпитват и укоряват, но това са минали увлечения.Неразумно е да се унижавате, като се оправдавате. Затова тактиката-"нападението е най-добрата защита" ще ви бъде много полезна днес.
 
ВОДОЛЕЙ
 

 Ще имате една сериозна причина да кажете на някой, колко много държите на него. Ще бъдете едновременно и приятели и любовници.Някакво недоразумение ще бъде изгладено. Това е хубаво в спречкванията, че при изясняването им, започвате да си вярвате много повече и това ви прави по-близки.
 
 РИБИ
 
Днес ще сте в състояние да развеселите един човек, със своя оптимизъм. Ще изглеждате емоционално стабилни. Същуствува опасност, обаче след неговите депресивни периоди, да се зароди страх,че притежавате сила и емоционална стабилност, която на него му липсва.Ще го извадите от проблемите му.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари