четвъртък, 12 авг 2010 г. 11:45 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Ето какво ви очаква и днес:

ОВЕН

Днес във всички неща се опирайте на помощта на по-опитни от вас  хора.Техните съвети ще ви помогнат да намерите сили за постигането на поставените цели.Движейки  се напред постепенно, помнете, че трябва да сте умерени и спокойни, само така ще  постигнете успех. Заемете се с фитнес или друг спорт.

ТЕЛЕЦ

Не е изключено днес да ви се отдаде една възможност да реализирате замислите си от преди. Ще се появят нови съмишленици и приятели, които ще ви помагат в  пряката работа. Ще се чувствате уверени и това ще ви прави обаятелни. Така ще преодолеете  всички пречки по пътя към успеха си.

БЛИЗНАЦИ

Днес трябва да се настроите за активни дейст­вия. Научете се правилно  да разпределяте и насочвете своята енергия. В общуването си с колеги и делови партньори  бъдете внимателни в критичните си забележки, за да не обидите някого. Опитайте да сдържате  негативните си емоции. Не пренебрегвайте партньора.

РАК

Проявете решителност и предприемчивост при постигане на целите.  Търсете нестандартни решения на проблемите. Всяко начина­ние, даже най-рискованото, ще се  окаже успешно. Вероятно е романтично предложе­ние или много радостна среща. Не  изпускайте вашия шанс.Ако сте се сънували, успеха ви е гарантиран.

ЛЪВ

Не приемайте кардинални решения, защото всяка ваша постъпка може да се  обърне срещу вас. Възможни са недоразумения с някои хо­ра, които ще ви накарат да  направите труден избор.Ще тряб­ва да разделите служебните от семейните проблеми. Могат да се  развият бурни любовни от­ношения.

ДЕВА

Ден за материализация на позитивните ви планове. Повишава се жизнения  ви потенциал и енергия. Ще ви се отдаде възможност да привлечете на своя страна    интелигентни и образовани хора. Необходимата информация буквално сама ще намира този  за когото е предназначена, трябва само да умеете да я виждате.

ВЕЗНИ

Активен ден, изпълнен с всевъзможни обрати на съдбата.Всяко ваше  действие може да се обърне срещу вас.Постарайте се през този ден да не взимате твърде  важни ре­шения и да не бъдете крайни.Времето ви ще бъде разкъсано между служебни ангажименти  и семейни задължения.Опитайте се да разделите проблемите

СКОРПИОН

Ще имате добри парични постъпления. Ще имате затруднения с изпити и  конкурси - няма да ви стига времето за подготовка. Бъдете особено предпазливи в новите  проекти, които ви се предлагат да реализирате. Обърнете по-голямо внимание и на  съдружниците и партньорите, с които работите.

СТРЕЛЕЦ

Ще се намерят хора, които ще искат да печелят на ваш гръб и само да  вземат. Бъдете много предпазливи с документацията си. Лично проверявайте всичко. Съдбата ви  дава възможности за нова работа. Ще имате нужда от пари. Ще ви се иска да инвестирате и  финансово ще сте затруднени

КОЗИРОГ

Мислете делово. Не бавете започнатото, не се колебайте. Спазвайте  сроковете, особено тези, които сте си поставили сами. Бъдете инициативни. Плановете ви  нека да са реални. Появява се нова интимна връзка (внимавайте, ако сте обвързани). Много  важни делови срещи ще открият нови възможности.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни при вземане на решения за промяна на работата ви.Ще  имате добри шансове при решаването на битови въпроси. Приятелите ви обичат и няма да ви  оставят. Самотните ще имат шанса да срещнат нова любов. Не бива да се хвърляте презглава в  новата си връзка, рискувате с неправилен човек.

РИБИ

Днес ще имате важни и отговорни срещи. Ще се наложи да водите  безкрайни разговори за нов бизнес или за разширяване на сегашния. Напрежение във връзка с  уреждането на важен документ, а също и заради една голяма, но много приятна покупка.  Събитията ще ви дойдат в повече през този ден.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари