четвъртък, 15 дек 2016 г. 08:42 ч.

Холивудска визия

Напредъкът в естетичната медицина сбъдва мечти

Blife.bg

Напредъкът в естетичната медицина сбъдва мечти

Дамите вече могат да постигнат холивудска визия без болезнени интервенции

Дамите вече могат да постигнат холивудска визия без болезнени интервенции

 За много от нас естетичната медицина е нещо ексцентрично, далечно и дори табу. Една от основните причини за тези впечатления е трудната достъпност в миналото на ефективните козметични и пластични процедури.

Напредъка в естетичната медицина през последните години преобръща представите за възможностите на разкрасителните процедури и буквално сбъдва мечти.

Какви са новите процедури и по какво те се различават от конвенциалните терапии?

 Модерните методи и технологии използвани в третирането на пациентите постигат невероятни резултати в оформяне на тялото, изглаждането на бръчките, подмладяването на кожата, намаляването на целулита и много други, а мъчителните процедури са само спомен.

Изумителното предимство на съвременните апарати използвани в естетичната медицина е постигането на отлични резултати с неинвазивни терапии. Пациентите се наслаждават на пълен комфорт и релаксация по време на процедурите докато ню ейдж уредите топят мазнините и стягат кожата.

Модерните терапии са безболезнени, а резултатите впечатляващи

 Съвременните технологии в естетичната медицина не заменят здравословния начин на живот, редовните тренировки и здравословната диета. Това, което постигат обаче е постигането на желаните резултати за топене на мазнини по-бързо и с по-дълготраен ефект. С иновативни технологии в медицината, като лазерна радиочестотна терапия могат да се третират избрани участъци от тялото. При здравословно намаляване на теглото винаги е трудно да се контролира как се топят мазнините. Благодарение на модерните терапии се намира лесно решение на този проблем и насочено се третират проблемните зони.

Пластичната хирургия и козметичните процедури често се свързват с болка, дълъг процес на възстановяване и несигурни резултати. Именно затова все по-голяма популярност придобиват неинвазивните и ефективни уреди в естетичната медицина. Те гарантират пълна безопасност на пациента. Процедурите са напълно безболезнени и създават усещане на приятна топлина в третираните участъци.

Бързо възстановяване и дълготраен ефект

 В много случаи използваните технологии стимулират естествените възстановителни процеси в кожата, което означава, че пациентите нямат нужда от процес на възстановяване. С радиочестотната технология се обработват селектирани участъци и мастните клетки се унищожават по естествен начин. Уредите имат възможност за третиране на големи участъци на тялото и с успех се комбинират с други методи и техники в естетичната медицина.

Разкрасителните процедури за оформяне на тялото стават все по-достъпни за клиентите. Бързите и дълготрайни ефекти от терапиите и липсата на период за възстановяване значително намаляват разходите за топене на мазнини и стягане на кожата. Пациентите се наслаждават на целия процес по лечение без болка, без промяна в ежедневието и дискомфорт и виждат как мечтите им за стегнато тяло се сбъдват пред очите им.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари