петък, 17 сеп 2010 г. 11:43 ч.

Новата Бийонсе

Мечка танцува на пилон и покорява интернет (видео)

BNews - BLife

Мечка танцува на пилон и покорява интернет (видео)

Видеоклип как мечка танцува, опряла гръб в дърво, придоби огромна популярност в интернет и стана част от многобройни вариации с различна музика.

Спокойно, Бриджит, около мечката няма циганин с гъдулка и верига, който да я ръчка да се раздава по софийските улици - става дума за документално видео на мечка гризли, която си чеше гърба в кората на дърво и създава илюзията, че танцува.

Уменията на мечока обаче са впечатляващи и някои от движенията са достойни за усвояване от българските футболисти по столичните дискотеки. Не пропускайте сластните движения с горната лапа (всеобщото ни мнение тук е, че този жест поразително напомня на Бийонсе, която на всичкото отгоре притежава и сходно по мащаб седалище) и страстното приклякане.

Не знаем дали става дума за Мечо Пух или Баба Меца, но със сигурност това гризли вече е поп-идолът не само на Веселата си гора, но и на над милион потребители на YouTube, чийто брой се увеличава лавинообразно.

BNews.bg

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари