събота, 9 окт 2010 г. 10:59 ч.

Ново поприще

Адреналинката Жана остана в миналото

Blife.bg

Адреналинката Жана остана в миналото

Красивата Жана, позната на зрителите като "адреналинката Жана", влиза в ново амплоа. Освен на приятната визия, Жана разчита на своя интелект и култура, за да се справи с новото начинание. Жана е родена в Стара Загора. Завършила е СУ „Св. Климент Охридски”, специалност Туризъм. Убедена е, че някой ден ще работи по специалността си.

- Жана, ти започваш своя рубрика в сутрешния блок на ТВ 7, готова ли си за това предизвикателство?

- Да! Готова съм,  дори съм малко нетърпелива да започна да работя активно.

- Кога ще стартира твоята рубрика, каква точно е ролята ти?

- Надявам се на 1-ви ноември да е първото предаване.  Радвам се, че зрителите ще видят нещо съвсем различно от представите им за сутрешен блок. Аз ще водя рубрика за лайфстайл, култура, социални теми, сигнали за нередности на зрителите.  Все още уточняваме детайли по концепцията.
 
- Широката публика те познава от шоуто „Господари на ефира”, но в последната година ти изчезна от екрана. С какво се занимаваше през това време? 

- Да, наистина съвсем съзнателно се оттеглих в последната година. Исках да се вгледам в себе си, да акумулирам  нова енергия и да поема по нов път. Смятам, че съм готова за промяната и зрителите ще ме приемат в новото амплоа. Вече не като адреналинката Жана, а като водеща в сутрешен блок.

- Освен смяна на амплоато, сменяш и часовите пояси, на какво ще заложиш в сутрешния блок за да те харесат зрителите на ТВ 7? Ти си красиво момиче.

- Да, наистина от вечерен късен час, когато се излъчваше шоуто,  отивам в сутрешен блок. Знам, че хората ме приемат като красива, но това не е достатъчно, не искам да печеля зрителите с физическа красота. Разбира се, че и това е важно, но според мен по-важни в този случай ще са моята работа, интересните теми, по които ще събеседвам с гостите. Те ще са от най-различни сфери на културния, социалния живот, което предполага, че трябва да притежавам богата обща култура и да съм достоен събеседник. Убедена съм, че ще се справя.

- Как ще се справиш с ранното ставане?
- Имам режим и ранното ставане за мен не е проблем .

- Страхуваш ли се от това което ти предстои? Как работите с Николай Бареков?

- Не. Когато Николай Бареков ми предложи да работя в сутрешния блок на ТВ 7, аз се съгласих почти веднага. Не се страхувам, защото зад гърба си имам професионалист с неговия опит. За мен Бареков е журналист от най-висока класа.
Надявам се, че с колегите в екип ще преодоляваме трудностите в общия си професионален път.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Пачо - 10:04, 13 окт

  Време е да се изяви като бившата си колежка - Яна. С тези прекрасни устни едва ли ще го върти по-лошо от нея !

 • Брада - 13:40, 11 окт

  А така, вече сульо и пульо става водещ. Скоро време я очаквайте и чалга да пропее!

 • валката - 03:26, 10 окт

  кажи ти колко лева ще ти е заплатата на месец

 • ОНСЕ - 02:16, 10 окт

  АМА Ш ТАНЦУВА ЛИ И ТАМ

 • Тито бандито - 01:46, 10 окт

  Тази госпожица,чичковците си я поръчвахаза по 1000 лв.Ако някой не е съгласен с мен да поразпита малко.

 • manio - 00:07, 10 окт

  kak si sladurano

 • ValKa2 - 19:55, 9 окт

  На добър час!

 • Новата визия - 17:20, 9 окт

  Новата визия означава не как изглеждаш, а какво ново виждане имаш. Но понеже 95% от пишещите като се гледат в огледалото виждат "визията" си, явно е нивото на грамотност

Напиши коментар

Коментари