петък, 5 юли 2019 г. 15:19 ч.

Заслужен приз

Тони Тонева е носителка на първата титла Мисис Стара Загора

Blife.bg

Тони Тонева е носителка на първата титла Мисис Стара Загора

Първият конкурс Мисис Стара Загора се проведе в парк хотел Стара Загора.

Първият конкурс Мисис Стара Загора се проведе в парк хотел Стара Загора. Победителка в конкурса стана Тони Тонева, която е майка на две деца. Занимава се с бизнес и е собственик на модна къща AVIN.

Спечелената титла й дава право да участва в конкурса Мисис България, който ще се проведе в София през октомври. Участничките дефилираха с облекла на Terani couture и july coutire. Председател на журито бе Наталия Гуркова, а водещ на събитието бе Цвети Разложка.За доброто настроение на гостите се погрижиха IVY и Цвети Радойчева.

Стартира и новата кампания на Мисис България - Screen for Life, насочена към редовните профилактични прегледи за цялото семейство, която участничките подкрепят. Партньор на кампанията е болница Тракия. Следващият регионален конкурс Мисис Пловдив ще се проведе на 19 юли в града под тепетата. Организатор е продуцентът и собственик на марката Мисис България Меги Савова.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари