сряда, 22 апр 2020 г. 10:31 ч.

Winbet увеличи електронните спортове в сайта с нови предложения

Blife.bg

Winbet увеличи електронните спортове в сайта с нови предложения

Електронните спортове все повече навлизат в ежедневието и сериозно се борят за вниманието на букмейкърите. Макар и мнозина все още да не искат да признаят този вид забавление за спорт, все пак играчите там използват само пръстите и рефлексите си, фокусът е насочен в съвсем различна посока - стратегията.

 

Отдавна е доказано, че професионалните геймъри в тази дисциплина развиват сериозно логическо мислене, а и подозираме, че мнозина са забелязвали какви обрати може да има в някоя зрелищна битка била тя на виртуално бойно поле или на състезателна писта. Спортният мотив тук често се изразява в колективната игра между няколко играча. Индивидуалността не може да излъчи победител и рядко носи дивиденти.

А като добавим и факта, че е достатъчно само малко време и добри приятели за тренировка, получаваме истински електронни спортове с голяма доза адреналин. Популяризирането им спечели вниманието и на редица букмейкъри. Не трябва да забравяме, че букмейкърът Winbet е известен с широка гама от възможности за печалба и постоянно разширява портфолиото си с нови спортни дисциплини, ето защо не е изненада и присъствието на електронни спортове.

Букмейкърът се е фокусирал върху популярни заглавия като CS:GO, LoL, Dota и Overwatch, но истинските почитатели на класиките ще открият и добрия стар Star Craft, както и MLG Call of Duty. Както се досещате, това са все добре познати отборни игри и победата се дава на онзи отбор, който има най-добра стратегия и знае как точно да я изпълни. И до този момент електронните спортове се радват на милионна публика, свободен стрийминг и завидно количество спонсори, които инвестират в развитието на този спорт.

И ако все още не смятате, че електронните спортове са заслужили вниманието на обикновения играч, нека напомним, че много от професионалистите станаха милионери за година с добра игра и участия по турнири. Освен това се оказва, че докато физическите качества не са особено необходими, логиката и стратегията са важно изискване за победата.

Точно по тази причина дори шахът се класифицира като спорт. Освен популярните CS:GO и Дота, почитателите могат да поставят залози на игри като Rainbow Six, Pro Series Driver и нещо, което наистина би изненадало всички - MLG CoD. Заглавието излезе преди месец и е впечатляващо колко малко време е необходимо, за да се организират турнири и букмейкърите да го интегрират в платформата за залози.

С други думи, потенциалният почитател на този вид забавления има широк спектър от възможност за залог и може да избира между няколко тактически шутъра, няколко стратегии и моторни спортове. Имайки предвид, че едно такова спортно събитие е доста динамично и обратите се случват почти по всяко време, защото е много по-лесно да се промени стратегията в хода на играта, можем да бъдем сигурни, че електронните спортове са различно изживяване и тепърва ще набират скорост в тази индустрия.

Не трябва да забравяме, че с наличието на модерни технологии дава възможност за достъп до редица турнири с възможност за стрийминг. Следователно може да направите залог и да гледате удобно в домашния уют как господата от Bad News Bear ще се разправят с противника. Интересното тук е, че докато в световния спорт се тиражират милиони за купуването на нов играч, тук се инвестира предимно в зрителския интерес с разнообразни награди и билети за различни форуми.

И най-добрата новина за феновете е, че докато един обикновен спортен сезон заема половин година и доста време за подготовка, в електронните спортове по всяко време можем да станем свидетели на разместване в позициите. Календарът е наситен и тепърва се обогатява с нови и нови събития.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари