събота, 27 юни 2020 г. 16:47 ч.

Звездни прогнози

Седмичен хороскоп 29 юни - 5 юли

Blife.bg

Седмичен хороскоп  29 юни - 5 юли

Успешна седмица!

ОВЕН

Градивната ви позиция по социални и професионални проблеми ще ви отрежда водещо място. Седмичният етап включва както положителни, така и отрицателни фактори, които ще моделират всекидневието ви, а акцентът на вашата изразност следва да пада върху деловата изява и активното ви присъствие в обществените среди. Някои от родените в знака ще започнат нова работа през настоящия период. Петък и събота са успешни, но и нервни. Понеделник и вторник ще са напрегнати. Сряда ви носи промени, а четвъртък ще бъде труден.

ТЕЛЕЦ

Срещите днес, независимо от поводите, ще са много плодотворни за повечето представители на зодията. Разчитайки на външна помощ и подкрепа, представителите на Телец продължават да действат хитро, чрез което ще привлекат ударите на ощетените, които ще им донесат загуби. Сега следва да наблегнете върху деловата си сигурност. Действате ли по тази линия, ще осигурите добрите си доходи за месеци напред. В противен случай ще загубите! Петък е успешен, а уикендът и всички останали дни без по-спокойната сряда ще са доста напрегнати и мъчителни.

БЛИЗНАЦИ

Дайте предпочитания на творческите си заложби и стремежи в градивна посока и ще последват добри резултати. Настоящият етап предоставя много добри възможности за деловата реализация на Близнаците. Етапът ще вдъхне нови надежди за сполука на родените в зодията. Предстоят ви срещи с нови хора, някои от които много скоро ще се  превърнат в близки ваши съратници. Петък ви носи успех, но ще е нервен и неорганизиран. В събота успявате трудно, а неделя и понеделник са неприятни. Следващите дни ви предоставят хубави възможности.

РАК

Посоката на развитие в бизнеса, икономиката и обществено-политическия живот налагат усвояването на нови знания. За Раците етапът не е лош както  в личен, така и в професионален план. Много често обаче  проблем за преобладаващата част от родените в знака ще представлява прибързването. Напълно излишно е да се подавате на тази психоза. Времето ще ви стигне за осъществяване на всичко, с което сте решили да се заемете. Петък изисква повече усилия, а в събота преодолявате пречките. Неделя и понеделник затрудняват.Следващите дни ще са благодатни за успешната ви реализация.

ЛЪВ

Животът ще тече с обичайното темпо и нищо няма да промени нагласите ви. Представителите на Лъв ще са спокойни и уравновесени през периода, което е достатъчна гаранция за успешната реализация на целите им. За отбелязване е, че късметът ви ще работи мощно и едва ли нещо в личен или в делови план ще ви се опре или ще ви се изплъзне. Петък ще ви радва с явен успех, който е характерен и за събота. Неделя е сполучлива, а понеделник и сряда ще са нервни. Вторник и четвъртък са благоприятни и успешни за целите ви.

ДЕВА

Времето ви ще е изцяло посветено на професионалните ви ангажименти и има защо. Представителите на Дева ще успеят да реализират целите си, действайки чрез хитрост, заблуди и измами, а доста от родените в зодията ще се ползват и от подкрепата на мощни, явни или тайни организации със силно влияние в обществените среди, в които обикновено участват и самите те. Ще постигнете целите си през седмичния период. Петък и събота ви носят успех, а неделя ще е доста нервна. Делничните дни ще бъдат напълно успешни за всички от знака.

ВЕЗНИ

Финансови притеснения ще накарат много от вас да потърсят нови възможности за работа, допълваща семейния бюджет. За Везните предстоящия период е изключително плодотворен за реализиране на всичко, свързано с целите им в личен, професионален и обществен план. Все пак е задължително да сте достатъчно предпазливи, защото седмичният период не е лишен от действията на зложелатели, които ще подкопават основите на позициите ви. Редно е да се подготвите за напрегнат период, през който предимството ще е променливо и ще зависи от нивото на вложените усилия.

СКОРПИОН

Силно привлечени сте от стремежа си да постигнете повече материални придобивки, но внимавайте. Новата седмица ще разкрие много добри възможности за осъществяване на целите ви, а някои Скорпиони ще бъдат истински поласкани от съдбовните дарове. Ще ви се наложи да разрешите някои текущи делови въпроси и да проявите повече грижи за здравословното си състояние. За петък се очертават трудности, но ги преодолявате, а събота, неделя и понеделник ще са успешни. Положително ще бъде деловото ви развитие и през следващите делници.

СТРЕЛЕЦ

Заредени сте с положително настроение и очаквания и няма да се разочаровате. Предстоящият седмичен етап бележи началото на едномесечен благодатен етап, през който Стрелците ще решат някои лични въпроси, както и такива от финансов порядък. По-изразително ще бъде напрежението в службата, където мнозина от зодията ще се сблъскат с недружелюбното отношение на колеги и шефове. Петък ще е доста напрегнат и неуютен, а почивните дни, както понеделник и вторник ще са успешни. Сряда и четвъртък ще преминат нервно.

КОЗИРОГ

 Започнете седмицата с проява на активност и внимание към задачите, които са срочни и с важност за работата ви. За представителите на Козирог предстоящият седмичен етап с пълно право може да се определи като блестящ. Решително ще отстраните ситуации и събития от заобикалящото обкръжение, които са по-скоро вредни, отколкото полезни, чрез което ще стабилизирате позициите си. Петък ще бъде нервен и доста напрегнат, а дните на уикенда ще са успешни и ползотворни. Такива ще са и останалите дни без по-нервната и не малко напрегната сряда.

ВОДОЛЕЙ

Бизнес - делата ви ще се развиват успешно, ако не се стремите на всяка цена да показвате грешките на партньорите си. Предстоящото седемдневие ще донесе проблеми на мнозина от Водолеите, които се свързват с неочаквани удари, причиняващи материални и финансови загуби. По-тежко ще бъдат засегнати интересите на действащите в сферите на бизнеса. Ще успеете бързо да се освободите от ситуацията. Много напрежение носи петък, а събота ще е по-добра. Неделя ви носи успех. Такъв ще ви радва и през следващите дни без напрегнатия четвъртък.

РИБИ

Ще работите за подобряване на нещата, които определяте, като важни за вас, на първо място психическото си и физическо здраве, професионална реализация и партньорски взаимоотношения. Периодът е благоприятен за представителите на Риби, но мнозина от зодията действат прибързано и не е изключено да се разминат с част от възможностите си. Дори да се получи така, загуби не предстоят, което на практика означава че сполуката ви не зависи от фактори, намиращи се извън самите вас. Петък и почивните дни ще са достатъчно успешни за осъществяване на целите ви. Всъщност това определение е валидно за целия седемдневен етап.

Източник: За жените

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари