неделя, 12 юли 2020 г. 17:05 ч.

Звездни прогнзои

Седмичен хороскоп 13 – 19 юли

Blife.bg

Седмичен хороскоп 13 – 19 юли

Успешна седмица!

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която бъдете готови за много работа, повече отговорни задачи и задължения. От вас ще се изиска повече внимание при изпълнението на професионалните ви или бизнес ангажименти. Не игнорирайте колеги или клиенти, които имат нужда от помощ, внимание и др. Едно добро отношение от ваша страна към тях един ден ще ви бъде от полза.

Седмицата носи интересни и важни за бъдещето ви преживявания.

Следете внимателно действия, разговор или предложение, което ще получите от хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. През седмицата ще приключите с едно безпокойство свързано с вече успешно реализирана задача в работата ви.

През седмицата ще имате ново познанство или ще преживеете важно събитие свързано с жена. През тази седмица може да очаквате заплата, пенсия, стипендия, пари от наем или от друг източник. Финансовите ви дела ще се развиват добре, но не допускайте емоционални, прибързани покупки и разходи.

Неприятностите тази седмица в повечето случаи ще са свързани с ваши минали грешки или пропуски, които е твърде късно да коригирате. Жените ще преживеят събитие свързано с бременнност, с раждане на дете или друг специален момент с дете. Мъжете ще имат интересни преживявания с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, която ще изиска по-сериозни грижи за семейството. През тази седмица ще възникне притеснение за здравето или друг сериозен проблем на роднина, независимо дали живеете под един покрив или сте разделени от разстояние.

Семейните ви планове ще се развиват бавно, с необходимост от преодоляване на различни пречки. В никой случай не омаловажавайте или не пренебрегвайте отговорностите, които имате за близките си хора.

Ще бъде добре да направите преоценка на плановете си за близкото бъдеще. Бъдете по-големи реалисти относно това какво може да постигнете и какво не.

В работата си ще преживеете негативни емоции свързани с клиенти или хора, които ще ви посетят (като представители на различни институции, данъчни, контролни органи и др.) Ако сте в процес на търсене на нова работа, сега трудно ще намерите такава, която да покрие вашите изисквания.

Тази седмица ще бъде благоприятна за всичко свързано с пътуване.

Ако очаквате новина или важен документ от друго населено място, определено очакванията ви ще се реализират. През тази седмица може да получите покана за пътуване или гостуване в друг град или държава.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще възникнат нови перспективни възможности за развитието ви като личност, като професионалист и др. Използвайте максимално всекидневните шансове, които живота ще ви предостави през тези седем дни, защото такова благоприятно време не ви се дава толкова често.

През седмицата може по-смело да насочите вниманието си към различни финансови дела, Използвайте благоприятните обстоятелства за търсене и намиране на възможности за по-добри или постоянни доходи и др. Това ще бъде благоприятно време за ангажименти свързани с финансови документи или договори.

През тези седем дни ще имате желание да свършите повече работа в дома си. Ще се стремите с действията си да направите живота на близките ви хора по-удобен и приятен.

Седмицата ще бъде благоприятна за дела свързани с жилището ви или с друг имот, който семейството ви притежава.

През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Не се връщайте в миналото си и не напомняйте минали грешки или обиди, на хора които не се гордеят с постъпките си. Няма нужда да въздействате негативно на тяхното самочувствие по този начин.

През тази седмица намерете подходящ момент да зарадвате хората в дома си с мали неочаквани подаръци. Жените ще са по-щедри или по-изобретателни откъм такива изненади. Мъжете да се погрижат сериозно за здравето си.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица изпълнена с различни емоции свързани с ваша романтична връзка или с приятелски отношения, които имате с хора отблизо и далеч. През тези седем дни ще имате желание за специални преживявания с романтичния си или брачен партньор.

Тази седмица носи благоприятни за вас новини или ще ви даде нови възможности от финансов характер (нова работа, проект, нов източник на доходи и др.)

Вероятно през тези седем дни ще преживеете важно събитие свързано с родители или с по-възрастни родственици. Това ще бъде благоприятно време за съдебни или юридически дела от имотен или семеен характер. Мнозина ще се зарадват на придобивка чрез наследство или получаване на права върху някакъв вид собственост.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в нов дом, за приключване на строеж или на голям ремонт. Конфликтите тази седмица ще са основно с хора, които имат някакви неприятности в живота си. Те обаче не са готови да поискат или да получат помощ или съвет от вас. Техните действия могат да предизвикат нови нежелани проблеми. Вие не бива да се опитвате да контролирате тяхната съдба.

Мъжете ще имат седмица, в която определени преживявания ще определят техни бъдещи промени в живота. Жените ще са ангажирани със сериозни дела свързани със съпруг, брат, баща, син и др.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, в която ще преживеете събития, в които ще вложите големите надежди и очаквания. През тази седмица ще възникне напрежение свързано с родственик, най-вероятно някой, който живее извън вашия дом. Ситуацията може да се развие много неприятно и вашата намеса да се окаже безрезултатна.

През тази седмица ще бъде чудесно да помогнете в труден момент на жена: роднина, приятелка, съседка, колежка и др.

През тези седем дни притеснение може да предизвика неприятна новина свързана с мъж. Благоприятното развитие на тази ситуация тепърва предстои. За несемейните представители на знака седмицата вещае нова любов.

За вас ще важи правилото, че всяка нова любов убива старата. Очаквайте интересни новини през седмицата, които ще са от важно значение не само за вас, но и за други хора около вас.

През седмицата може да преживеете ситуация свързана със стара любов или предишен брак. Жените Лъв ще имат повод за радост или специални преживявания с брачен или романтичен партньор. Мъжете ще имат повод за радост в семейството си.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате труден разговор с жена от битов или имотен характер. Възможно е седмицата да изиска от вас ангажиране с разрешаването на неприятности от имотен характер, свързани с близка родтсвеница.

През седмицата ще възникнат различни стресови ситуации, но те ще преминават бързо или ще имат благоприятно за вас развитие.

Срещите и събиранията тази седмица ще са планирани преди доста време и едва ли ще възникнат големи изненади около тях. Не са изключени различни емоционални преживявания при тяхното реализиране.

Бъдете предпазливи в любовта ако започвате романтична кореспонденция тази седмица. Пазете се от фалшиви хора или хора, които имат някаква друга цел в запознанството си с вас.

Провалите или разочарованията в живота ви през тази седмица (където възникнат такива) ще се дължат на вашия характер и манталитет. През седмицата повод за разговори или други ангажименти ще бъде бременност, раждане или друго събитие свързано с дете.

Жените Дева ще очакват да получат конкретен отговор на свое предложение или покана. Мъжете ще се ангажират с някакъв договор, финансов или банков документ и др.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред е седмица, в която различни срещи или гостувания ще ви натоварят по един или друг начин. Те могат да бъдат с цел разрешаване на някакъв проблем, уреждане на документи, договорни или наемни отношения и др.

През седмицата ще преживеете стрес или паника свързани със събитие в живота на жена, която може да бъде родена под знака на Телец, Дева или Козирог.

Като цяло тази седмица ще изиска от вас преди всичко по-голямо внимание във финансовите ви дела и в паричните ви разходи. Не се надявайте на големи приходи, не харчете предварително или повече от това, което можете да си позволите.

Седмицата ще подкрепи ваши начинания свързани с настоящи или бъдещи промени. Това ще бъде благоприятно време за юридически или съдебни действия. Едно предложение, което ще получите през тази седмица ще бъде начало на промяна в живота ви, която ще се реализира в близкото бъдеще.

През седмицата могат да ви зарадват новини свързани с бъдещо майчинство, с раждането на дете, с радостни преживявания в живота на любими хора и др. През седмицата се пазете от измама, манипулация и всякакви задкулисни действия или интриги.

Мъжете Везни ще имат успешна и уникална в своето развитие седмица. Жените да бъдат праволинейни в отношенията си с хора родени под знаците на Дева, Козирог или Телец.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще бъдете съпричастни към емоционални събития в живота на приятели, колеги или съседи. На тях им предстои да преживеят специални, съдбовни моменти в живота си и ще бъде чудесно да имат до себе си някой като вас.

През седмицата едно ново познанство или приятелство ще ви зареди с положителни емоции или ще ви даде нови знания.

Във финансов план седмицата ще е важна, защото ще възникне необходимост от конкретни решения или действия. Понякога това може да ви коства нервно напрежение, но избягвайте песимистични настроения.

През седмицата избягвайте прояви на раздразнителност и не изпадайте в паника, когато не можете да намерите бързо или адекватно решение на ваш проблем. Стресовите моменти тази седмица са с цел да поставят на изпитание силата на вашия Дух да се справя в необичайни ситуации.

Възможно е една неприятна новина свързана с човек, когото познавате да бъде част от тези изпитания, за които писах по-горе. Хубавите преживявания за вас тази седмица ще бъдат свързани с нова придобивка, с разрешаването на имотен или битов проблем, или с други материални неща.

Изненадващо пътуване през седмицата може да е част от позитивните емоции, които съдбата ще ви даде през тези седем дни. Възможен е неочакван контакт с човек от друго населено място. Любовният ви живот ще се развива според очакванията ви. Не допускайте манипулиране чувствата на партньора ви.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица се опитайте да загърбите неприятните преживявания от последните седмици и дни. През тези седм дни ще бъде важно да се освободите от напрежението, което сте насъбрали в себе си. Ще бъде важно да се съхраните от евентуални здравословни неразположения, от появата на нежелани нови проблеми и неприятности.

През тази седмица ще следите развитието на семейни проблеми в живота на приятел. Възможно е той или тя да ви потърсят за да споделят това, което преживяват, да потърсят съвет, помощ.
За съжаление в повечето случаи тези проблеми ще са вследствие на извънбрачна връзка, грешки свързани с пари или с прибързани решения.

Някои от хубавите моменти и преживявания през тази седмица ще имат връзка с работата ви. Там вероятно ще възникнат нови, перспективни ангажименти, нововъведения, отговорности, нови колеги или клиенти и др.

Тази седмица очаквайте събития или новини свързани с получаването на пари, което ще бъде добро за личния ви или семеен бюджет.

През седмицата ще имате ангажименти, среща или събиране свързано с човек от кръга ви роднини или приятели. През тези дни може да очаквате интересни контакти с човек, който в момента или пътува или работи в друго населено място. Особено важно значение за вас ще има развитието на събитията в края на седмицата (четвъртък – неделя).

През тези седем дни помнете сънищата си и си създайте навик да ги записвате. Жените ще поемат сериозен ангажимент свързан с мъж. Мъжете да бъдат внимателни с манипулативни действия и с прибързани, емоционални решения.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица може да ви изненада със специални или съдбовни за вас събития. През тези седем дни различни събития и новини ще определят вашите бъдещи планове и ангажименти. Тази седмица ще преживеете емоционално събитие в живота на приятели. То може да има връзка с тяхно дете, с бъдещо майчинство, с промени в кариерата им.

Възможно е обаче да възникнат противоречия в отношенията ви с приятели. Вероятно те са по-млади от вас или все още нямат достатъчно житейски опит. Това ги прави нетърпеливи, с неумение да контролират емоциите си. Тази седмица вещае неочаквано разкриване на действия или коментари срещу вас, с цел опити за манипулиране на ваши важни отношения.

Една от приятните изненади през седмицата ще има връзка с човек, който живее в друго населено място.

Има вероятност (знак) за неочаквана загуба или повреда на документ или лична информация (съобщения). Мъжете Козирог да избягват конфликтите. Използвайте този кратък период от време за семейни разговори и събирания, които да ви заредят с положителни емоции. Жените могат да се разстроят от неприятна новина свързана с човек, когото познават.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще ви бъде трудно да постигнете успех във важни за вас дела. Тази седмица ще вложите много положителни емоции в любовните си отношения и ще се постараете да дадете най-доброто от себе си за хармоничното развитие на вашата връзка (брачна или романтична).

Осъзнавате, че сега не е време за налагане на волята ви, както и за натиск върху партньора ви да вземе решения, за които не е готов (готова).

През тази седмица благоприятно развитие ще имат ваши финансови дела свързани предимно с документи или договор.

Добро развитие ще имат тези, от които очаквате доходи в бъдеще или друга някаква полза от тях.

Тази седмица избягвайте ремонти на техника или вещи посредством услугите на човек, когото не познавате, независимо как се хавли с уменията си. Нещата няма да се получат така, както вие очаквате.

Тази седмица ще имате поводи за радост, тъй като осъзнавате, че сте оставили зад гърба си един труден период, свързан с неприятно преживяване или друга житейска драма.

През седмицата добро развитие ще имат всякакви лечебни процедури или терапия свързана с бременност или с дете. Жените Водолей могат да очакват предложение или полезна информация от финансов характер. Мъжете от този зодиакален знак ще преживеят една приятна изненада, с която ще могат да запомнят тази седмица.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица вниманието ви ще ангажират новини свързани с младежи: момичета или момчета. Тази седмица ще имате повече контакти или задачи за изпълнение свързани с млади хора, независимо на каква база са вашите отношения: семейни, приятелски, професионални и др.

Седмицата няма да бъде удачна за разрешаване на имотни или битови проблеми. Счупени или повредени вещи трудно ще бъдат ремонтирани през този седемдневен период. Благоприятно развитие обаче могат да имат разговори или действия свързани с наследствени имоти, покупка на имот и др.

Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, дори за някои от вас са възможни неочаквани пари.

Предстоят ви обаче и разходи свързани с разрешаването на различни проблеми, плащания на сметки, ипотека или кредити и др. Мнозина ще имат притеснение относно събития в живота на жена, която ще предприеме сериозна промяна в живота си или животоспасяващо лечение.

Жените могат да получат радостна новина свързана с дъщеря, племенница или с друга млада жена. Мъжете да гледат по-реалистично на настоящата си интимна или романтична връзка. Сами може да бъдете причина за неприятно разочарование.

Източник: https://astro.velida.net

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари