неделя, 19 юли 2020 г. 14:58 ч.

Звездни прогнози

Седмичен хороскоп 20 – 26 юли

Blife.bg

Седмичен хороскоп 20 – 26 юли

Успешна седмица

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която може вниманието ви да бъде ангажирано с едно ново предложение за работа, нов професионален ангажимент или да имате нови клиенти, нови бизнес предложения.

През тази седмица на мнозина от вас им предстои събиране на публично място или ще посрещнете гости в дома си. Там, където възникне такова, очаквайте много емоции и незабравими преживявания.

Тази седмица ше зарадва мнозина с материална или финансова придобивка. Това може да се случи благодарение на ваши роднини, чрез различни очаквани или неочаквани източници или чрез вас самите.

Като цяло тази седмица ще бъде много благоприятна в материален и финансов план.

През тези седем дни очаквайте да се появят нови хора в кръга ви роднини, приятели, съседи или колеги. Първоначалната ви комуникация може да бъде трудна, но постепенно ще успеете да изградите важни и стабилни отношения.

През седмицата бъдете готови да реализирате максимално бързо новите възможности, които съдбата ще ви даде. Това не е седмица, в която може да си позволите загуба на време, дори да имате летен отпуск (ваканция).

През седмицата вероятно ще възникнат задачи или грижи свързани с болен човек. Близки родственици също ще имат нужда от вашето внимание.

През тези седем дни ще бъде важно предварително да планирате ежедневния си график и да не отлагате днешните си задачи за утре. Това ще ви бъде в голяма полза и ще имате реални шансове за успех и за благополучна реализация.

Тази седмица очаквайте приятна изненада свързана с малка сума пари. Мъжете ще се ангажират сериозно с подобрения или ремонти в дома си, с грижи за къща на село или с друг някакъв имот. Жените ще имат уникален шанс да постигнат важен напредък в своя идея, проект или изява.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ви предстои да се срещнете с хора, които ще предизвикат у вас усещане за неискреност или нелоялност спрямо вас. Поради различни причини обаче ще трябва да запазите добрите си отношения с тях. Тези контакти могат да се окажат изпитание за вас, психически доста натоварващи, поради необходимостта от постоянен контрол върху собствените ви думи и емоции.

Помнете, че тези познанства ще са наистина важни за вас, затова балансирайте добре емоциите и чувствата си. Тази седмица не носи големи финансови успехи от работа, но това не бива да ви кара да пренебрегвате вашите отговорности и задължения. Това, което ще вложите като труд и енергия в работата си през тази седмица ще определи ваши бъдещи успехи или неуспехи през следващите 2 – 3 месеца.

Неприятностите, които ще преживеете тази седмица с човек от кръга си роднини или приятели, няма да ви изненадат.

Седмицата вещае различни приятни събития или събирания предимно от семеен характер. Мнозина ще бъдат поканени и ще присъстват на годеж, сватба или юбилей.

Любовта тази седмица ще бъде щедра особено за младите представители на този зодиакален знак. Интересно развитие ще имат ваши романтични отношения с хора извън вашето населено място.

Възможно е да възникнат неприятни преживявания свързани с миналото ви, които могат да ви злепоставят или да изискат от вас някакви конкретни действия във ваша защита. Жените ще се зарадват на пари или на покупка. Мъжете ще трябва сами да разрешават неприятностите, които са провокирали миналата седмица.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще ви се наложи да похарчите повече пари за неща, които са важни за вашите деца или за семейство ви. Те могат да имат връзка с образование, пътуване с цел обучение, лятна почивка и др.

През тази седмица всеки проблем определено ще има своето естествено разрешение.

Избягвайте да се натоварвате емоционално. Избягвайте конфликтите и споровете, защото те ще са загуба на енергия, сили и най-вече време. Психически също може да се окажете много изтощени още преди края на седмицата.

През тази седмица може да възникне необходимост от неочаквано пътуване. То ще бъде свързано с ваши лични ангажименти или с ваш роднина. Като цяло пред вас е една интересна и динамична седмица на комуникация с роднини и приятели отблизо и далеч.

През тези седем дни ще преживеете приятни изненади свързани с хора, които живеят или работят в друго населено място. Може да очаквате посещение в дома си на приятели или специални гости. Не е задължително да има конкретна причина за това.

През седмицата близки хора ще споделят с вас различни новини или събития от техния живот, които ще са тема на оживени разговори с тях. През тези седем дни ще следите с интерес събития свързани с ваши колеги, съмишленици, съученици или съседи.

Емоционално ще ви натовари една неприятна новина свързана с необмислени действия или грешки на ваши приятели или роднини. Като цяло обаче това може да бъде една благоприятна седмица за вас, в която да стартирате различни нови начинания. Ще постигнете важни успехи с тези, за които сте направили някаква предварителна подготовка.

Жените ще преживеят важно събитие свързано с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Мъжете да се пазят от загуба или кражба на лични вещи.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица от вас ще се изиска да мислите и действате бързо. Само така ще успеете да се възползвате от новите възможности, които сега ще се появят.

За съжаление мнозина ще се страхуват да поемат рискове. Възможно е в конкретни ситуации да се нуждаете от повече време за размисъл. В това няма нищо лошо, въпреки, че съществува вероятност поради забавяне да пропуснете интересни шансове в личния и професионален живот.

През седмицата ще имате очакване за изпълнение на обещание или друга уговорка с приятели. Приятелските ви отношения ще се развиват според плановете ви. Ново приятелство ще ви донесе интересни преживявания или нови познания в определени области.

През седмицата ще ви посетят хора в дома ви, които обичат да се занимават с клюки. Внимавайте да не ви намесят в някаква неприятна история.

Конфликт в семейството може да се развие в нежелана посока и да създаде напрежение в семейните ви отношения. Вие много добре знаете, че всеки проблем може да се разреши с такт, дипломатичност и най-вече с търпение. Неприятности от миналата седмица свързани най-вероятно с мъж и тази седмица трудно ще намерят своето разрешение. Няма да ви е приятно от този емоционален товар на плещите ви, но ще се наложи да изчакате.

Тази седмица ще бъде благоприятна за планиране или реализиране на пътуване.

Новите хора, с които ще срещнете през седмицата тепърва ще имат някакво значение в живота ви. Мъжете Рак да бъдат внимателни със здравословните неразположения. Жените да не насилват развитието на събитията през тези седем дни. Когато дадена ситуация е готова да се случи, никой не може да я промени.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица сложни или конфликтни отношения от миналото ви, отново ще създадат напрежение. Ще излязат на преден план стари лични или семейни вражди, което ще може да ви въвлече в нежелани ситуации.

През седмицата могат да ви зарадват пари, документ от финансов характер или други благоприятни събития в този план. Може да получите някакъв вид облага благодарение на ваши приятелски отношения.

През седмицата ще ви притесни здравословен проблем на човек от дома ви. Притеснения могат да възникнат и около домашен любимец или селскостопански животни, ако имате такива. Възможно е възникването на неочакван битов проблем, който ще изиска неговото бързо отстраняване.

В любовния ви живот ще сте под влиянието на специални спомени от настояща или минала връзка. През тези седем дни не разчитайте на минали успехи, а продължавайте да влагате енергия и чувства в отношенията си.

През седмицата може да пътувате по работа или във връзка с неотложни семейни ангажименти.

През седмицата ще имате срещи или контакти с хора, които ще страдат от лошо настроение или ще ви натоварят с оплаквания. Мъжете Лъв ще имат много силен период за развитие на лични или професионални възможности, за публични изяви и представяния. Жените ще имат динамични, но понякога натоварващи отношения с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникнат благоприятни възможности за финансово стабилизиране или за развитие на затормозяващи ви финансови дела. Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на проблеми свързани с пари, парични задължения и др.

През тези седем дни интересно развитие ще има ваше познанство или приятелство с човек, който живее извън вашия град или село. Напълно вероятни са и нови познанства, които тепърва ще имат развитие във вашия личен или професионален живот.

Тази седмица ще преживеете събития свързани с дете или млад родственик. Ще имате емоционални преживявания или ще преживеете някаква изненада.

Някои от вас ще се ангажират с проблеми в брака на роднина, които може да са свързани с различни ситуации в неговия/нейния живот. Някои от неочакваните събития през тази седмица ще имат връзка със стара любов или с бивш брачен партньор.

През тези седем дни бъдете внимателни с негативните си коментари спрямо хора, с които сте имали неприятни преживявания в миналото. Избягвайте спорове или конфликти с хора, за които знаете, че е възможно да ви кажат неприятни неща.

През седмицата ще преживеете неочаквани събития и ситуации на работното си място или в бизнеса си. Интересно развитие ще имат ваши обществени или политически контакти и ангажименти.

Тази седмица също така очаквайте нови познанства с хора от близо и далеч, които може да създадете във виртуалното пространство. Мъжете Дева ще се ангажират с разрешаването на важен семеен проблем. Жените ще имат възможност за допълнителен доход, стига да имат амбицията да си осигурят по-добър стандарт на живот.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имат големи очаквания за развитието на ваши планове, от които ще очаквате финансова печалба, професионален или семеен успех и др. Любовта ще бъде важен фактор в живота ви през тези седем дни независимо дали сте несемейни или женени. Младите представители на този зодиакален знак ще имат благоприятно време за начало на нова романтична връзка.

В професионален план седмицата ще изиска от вас да сте готови за повече контакти и разговори, които ще имат отношение към вашата работа. През тези седем дни ще имате възможност да се договорите за реално заплащане на труда ви или ще проявите готовност да поемете повече отговорности.

Седмицата носи възможности свързани с предложение за нова, по-перспективна работа.

През тази седмица ще преживеете няколко кратки стресови ситуации, които ще ви научат на нещо. Изненадите тази седмица могат да бъдат свързани с нови познанства, които ще създадете в реалния и виртуалния свят. Те ще имат своето значение и няма да са случайни.

През седмицата може да ви натовари емоционално една неприятна новина свързана с мъж. Жените Везни ще имат благоприятна седмица за любовни и интимни преживявания. Мъжете да се пазят от хитрите действия на хора, които са успели да спечелят тяхното доверие.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете събитие свързано с някаква промяна в работа ви, с нова дейност или с преместване. Тази седмица ще бъде интересна за вас поради събития, които ще ви заредят с очаквания и настроения за нови събития през август. Възможно е подготовката на някои от тях да започне през тази седмица.

През тези седем дни ще търсите и ще намерите начин да зарадвате себе си и близките си хора.

Предстои ви успех, който ще е благодарение вниманието и щедростта, която давате или получавате. Тази седмица ще преживеете кратки притеснения свързани с приятели, съседи или колеги.

През седмицата вниманието ви ще бъде насочено към събитие свързано с личния живот на жена: приятелка или роднина. То може да има връзка с различни житейски ситуации: пътуване, преместване, завръщане в родния край и др.

През седмицата ще има вероятност за събиране свързано с дете или с млад човек, но повода за това ще бъде най-различен.

През седмицата ще имате желание да прекарате повече време навън с приятели. Някои от вас ще обмислят бъдеща промяна свързана с жилище или къща.

Седмицата носи новина свързана с годеж или сватба. Жените да обмислят добре думите си през седмицата, защото лесно може да обидите или нараните някого. Мъжете ще имат важен период за развитие в личен план и това ще изиска по-голяма отговорност при вземане на решения.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица бъдете готови да вземете важни решения и да действате бързо и практивно в дела свързани с пари. През седмицата може да ви се наложи да поискате помощ или съдействие от страна на роднина или приятел.

Флирт или кратка авантюра може да направи по-интересно ежедневието ви, но не всички ваши приятели ще приемат това с одобрение. Ако сте семейни, не си създавайте допълнителни проблеми в това достатъчно сложно за вас време.

През тази седмица някои от важните ви планове ще бъдат свързани с деца. Това ще бъде благоприятна седмица за работа свързана с деца. През тази седмица ще имате по-трудни отношения с жени над 35 годишна възраст, които трудно ще променят своето мнение и трудно ще приемат чужди съвети или предложения.

Някои от изненадите през тези седем дни ще бъдат свързани с договор или с документ.

През седмицата може да ви се наложи да промените плановете си свързани с предстоящо пътуване или гостуване. Мъжете Стрелец ще са по-големи оптимисти за развитието на личните си и професионални дела, през тези седем дни. Благоприятно влияние върху делата и настроението ви може да има човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще имат повече ангажименти с дома, в който живеят, като различни подобрения, ремонти, повече домашна работа. За вас седмицата ще донесе шанс за промяна по местоживеене (ако имате такива приоритети).

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица могат да възникнат интересни ангажименти с деца. Възможно е да направите покупки за тях или да им дадете помощ в техни лични начинания.

Тази седмица може да ангажира вниманието ви с пропуснати или не изчистени задължения и ангажименти. Бъдете внимателни при работа с пари или с финансови документи. Тези или други нововъзникнали затруднения през тези седем дни не бива да създават депресивни настроения, защото през тази седмица ще има и приятни изненади. Те ще съдействат благоприятно на реализацията на ваши планове, идеи или желания.

През тази седмица ще имате повод за специално събитие или личен празник свързан с човек от кръга ви роднини или приятели.

Би било добре тази седмица да се захванете по-сериозно с разрешаването на различни семейни или битови проблеми. Ще имате по-добри обстоятелства и ще получите подкрепа за тяхното успешно разрешаване.

В любовта среща или разговор могат да предизвикат напрежение поради необмислени действия, думи, подозрителни действия и други необясними за вас неща от страна на партньора ви.

Мъжете ще се влияят много от думи и действия на жена от близкото си обкръжение. това особено силно ще се усети в работата ви. Жените ще имат повод за радост свързано с изпълнено желание или цел.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, която ще преживеете богата гама от емоции в семейството си. В някои случаи те могат да имат връзка с ваши роднини от близо и далеч. През седмицата може да получите най-различни новини от роднини, с които имате редки контакти.

За съжаление през тази седмица може да ви разстрои неприятна новина свързана с жена, която познавате. Вероятно с нея имате редки, но специални лични или професионални отношения.

През седмицата добро развитие ще имат ваши планове и действия свързани с деца и младежи. Успех на дете или млад човек свързана с промяна в техния живот ще бъде тема за разговори по телефона.

Добро развитие през тази седмица ще имат ваши планове свързани с пътуване по работа.

Това ще бъде благоприятно време за преместване в друг град или държава поради старт на нова кариера, начало на ново семейство и др.

Ако ви се налага да пътувате с цел грижи за имот извън населеното място, където живеете, то едва ли ви очакват някакви изненади.

Някои от неприятните моменти през тази седмица ще имат връзка с напрегнатите отношения с хора, с които не живеете заедно.

Важен фактор през тези седем дни ще бъде вашето здраве, което не бива да бъде подценявано, особено когато възникнат конкретни здравословни неразположения. Следвайте лекарските предписания и избягвайте самолечение.

Жените Водолей ще се успокоят по някои притеснителни ситуации от последните няколко седмици. Ще получите помощ или важен съвет от човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Мъжете ще имат променливо настроение през тези дни, като ще преобладава песимизма и тъгата.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица за вас ще бъде важно да намерите изход и да се измъкнете от една неприятност, в която сами сте се вкарали с една лъжа или хитрост.

Напрежение ще възникне в тези романтичните отношения, в които вече няма не съществува доверие между партньорите. Някои от очакванията ви за тази седмица ще бъдат свързани с получаване на пари (може и от заплата), уреждане на договор или документ и други бюрократични формалности.

Използвайте тази седмица за разрешаване на битови проблеми в дома си, за ангажименти свързани със семеен имот.

Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова любовна връзка, за първа среща с партньор, но не бързайте да правите заключения и си дайте време по-добре да опознаете този човек. Възможно е ново запознанство чрез посредничеството на роднини, приятели или агенция за запознанства.

Добрите новини тази седмица ще бъдат свързани с благоприятното лечение (терапия) на близък човек след операция или инцидент.

С много търпение и воля през тази седмица ще можете да постигнете успех, който ще има благоприятно влияние върху вашия личен живот.

Жените Риби ще са нетърпеливи, склонни да командват парада, което няма да се хареса на хората от семейството им. Мъжете ще имат деликатен ангажимент с жена, която ще ги помоли за услуга. През тези седем дни ще ви изненада телефонен разговор или съобщение от жена.

Източник: https://astro.velida.net

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари