сряда, 17 фев 2021 г. 10:17 ч.

Очаквано заглавие

Официалният трейлър на новия българския филм „В сърцето на машината“ е вече тук! ВИДЕО

Blife.bg

Официалният трейлър на новия българския филм „В сърцето на машината“ е вече тук! ВИДЕО

Лентата, вдъхновена от истински събития ни връща в края на 70-те , а една случка преобръща животи завинаги.

Лентата, вдъхновена от истински събития ни връща в края на 70-те , а една случка преобръща животи завинаги.

Дългоочакваният трейлър на новия български филм „В сърцето на машината“ е вече тук, обещавайки да ни разкаже разтърсваща история.

Лентата на Мартин Макариев, освен с впечатляващ актьорски състав, приковава вниманието със сюжет, вдъхновен от истински събития, случили се в България в края на 70-те. Група затворници, работещи на облекчен режим, започват обичайно деня си в един от цеховете на завод „Кремиковци“. Те дори не предполагат, че една странна случка ще преобърне животите им завинаги.

Героите, осъдени за тежки престъпления , тотално изрязани като гангрена от обществото, в рамките на едва няколко часа преминават през буря от физически и емоционални ситуации, което ще донесе на душите им неочакван катарзис.

„В сърцето на машината“ е филм за сложността на човешката природа, вечно блуждаеща между ужасяващото и прекрасното. Историята за звяра, превърнал се в човек. А човечността може да се роди на най-неподозираното място.

Ярките, вълнуващи образи ще оживеят пред нас в лицата на най-обичаните български актьори: Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори и Башар Рахал, а към тях се присъединява и македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов.

Музиката е дело на композитора Виктор Стоянов, който е работил с великия Ханс Цимер в множество международни проекти.

Очакваме ви пред големия екран през есента на 2021 г. за истинско кино изживяване: „В сърцето на машината“ за пръв път ще предостави на родната ни публика възможността да гледа български филм в 4K с уникални картина и звук (в киносалоните, които поддържат този формат).

Продукцията се реализира от компанията „Форуърд Пикчърс Ентъртейнмънт“ с продуценти Александър Пенев и Мартин Макариев и се разпространява от „Силвърнойз“ на Александър Сано.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари