четвъртък, 4 ное 2021 г. 22:00 ч.

Скъп жест

Цвети Разложка подари изящен диамант на победителката от ,,Lady Universe Japan”

Blife.bg

Цвети Разложка подари изящен диамант на победителката от ,,Lady Universe Japan”

Очарователната Цвети Разложка се завърна на родна земя след дългите пътувания и кастинги за конкурси из цяла Европа.


Родната красавица бе жури в няколко международни кастинга и конкурса. Един от тях бе „Lady Universe Japan“, заради който Цвети се впусна в дълго пътуване до екзотична Япония. Всъщност Цвети Разложка присъстваше на финала на събитието „Lady Universe Japan” в ролята си на почетно жури и собственик на конкурса. Тя подари и специален подарък на победителката и то не какъв да е, а диамант на нашумялата в България марка „She May Diamonds“ със собственик Велияна Тодорова.

https://shemaydiamond.com/

Сега след като Цвети Разложка е отново в страната ни, тя споделя, че ще се отдаде на почивка, ще помага на своя син в онлайн обучението и ще прекара повече време с него. Именно поради тази причина Цвети Разложка предоставя лицензите на своите престижни марки „Business & fashion Awards“ и „Lifestyle Awards“ на пиара и продуцент Християн Гьошев. Разложка се надява, че Християн ще продължи добрата история на провеждане на престижните марки ,,Business & fashion Awards” и ,,Lifestyle Awards”.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Лея - 10:28, 5 ное

    На Виена вече Япония ли и казва Цвети , нали работим заедно в ношния бар до хотел Кобург във Виена и от време на време и в Клагенфурт ходи “миската”

  • Nik - 09:11, 5 ное

    Цвети Разложка работи в Babylon Виена като проститутка,не знам къде ходи но съм я виждал там и срещу 400 евро я имаш за 40 минути ….а синът и да е жив и здрав ,то няма вина детето

Напиши коментар

Коментари