четвъртък, 27 яну 2022 г. 12:31 ч.

Към нея

Росен Карамфилов се завърна към най-голямата си любов благодарение на Деси Тенекеджиева

Blife.bg

Росен Карамфилов се завърна към най-голямата си любов благодарение на Деси Тенекеджиева

Вълнуваща премиера на новата му поетична книга КЪМ НЕЯ Младият мултиталант Росен Карамфилов се завръща към голямата си любов - поезията с новата си книга КЪМ НЕЯ и една вълнуващата премиерна вечер на 3-ти февруари от 19 ч. в клуб Антракт на ул. „Върбица“ 12.

Арт проектът КЪМ НЕЯ е създаден по идея на актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева и финансиран изцяло от Фондация „Стоян Камбарев“, която продължава с мисията си да сбъдва мечтите на младите и талантливите! На премиерата, най-верните фенове на Росен Карамфилов ще станат свидетели на първия клубен лайф на групата му ERASE THE POEMS и ще видят как любими звездни двойки споделят любовта си, чрез словото му: Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Силвия Лулчева и Васил Бинев, Яна Титова и Александър Алексиев, Милена Ерменкова и Ованес Торосян и самият Росен и половинката му Ана Иванова, на която е посветена книгата.

29 поетични диалога между ТОЙ и ТЯ изпълват КЪМ НЕЯ със смисъл! Смисълът на любовта и осмислянето ни като хора чрез нея. Откровени, дълбоки, обличащи в думи неизречените ни чувства, стиховете на Росен ни карат да се чувстваме живи, пълноценни, уязвими и искрени. Публиката ще се докосне до тях и до таланта на тези обичани родни артисти. А защо 29 поеми? Защото Росен е на точно толкова години - 29. На представянето, гостите ще могат да получат не само автограф на своята книга, но и да чуят музиката на Росен и групата му, както и да закупят ексклузивно една от 29-те му маслени тематични картини, рисувани за проекта на специална цена. Ето какво написа Росен Карамфилов в социалните мрежи под своя лична снимка с Деси Тенекеджиева: „От нейната идея започна всичко. И стигна до най-красивата моя книга с поезия до момента. Хубаво е човек като Деси да ти вярва. Тогава и ти самият започваш да вярваш в себе си. Благодарен съм й за цялата енергия, средства и усилия, които вложи в създаването на КЪМ НЕЯ. Ценя ги високо!“ А ето какво сподели и Деси Тенекеджиева, която освен всичко е режисьор и продуцент с компанията си NOVA film на кратките поетични филмчетата, промотиращи луксозната книга, издадена в лимитиран тираж и само за ценители:

„Познавам Росен от бебе. Той е достоен син на един изключителен Артист - култовият художник Кольо Карамфилов, който беше един от най-близките ми приятели, заедно с Елин Рахнев - знаковият поет, драматург и редактор на КЪМ НЕЯ. За Фондация „Стоян Камбарев“ е огромно удоволствие да подкрепим Росен не само с този проект, но и с годишна творческа стипендия, която той получава за втора поредна година. Росен Карамфилов е изключително надарен и чувствителен артист, с голям дух, полет и размах. Той се разви като истински мултиталант - не спира да пише, да пее, а от скоро доказа, че е наследил и уникалния талант на баща си в изобразителното изкуство.

Бих искала сърдечно да благодаря за безвъзмездното включване в това приключение на любимите ни колеги и двойки в живота, както и на приятелите от FОX book café и издателство ФО, които ще разпространяват книгата! Каним всички ценители да се докоснат до истинската любов и изкуство и да присъстват на една емоционална и запомняща се вечер на 3-ти февруари!“ Премиерата на КЪМ НЕЯ се осъществява в партньорство с винарска изба CICLE, шоколадовото изкушение MERCI и ядки ROIS. За всеки тръгнал си с книга, входът ще е свободен!

Книгата КЪМ НЕЯ може да поръчате тук: https://shop.foxbooks.bg/nachalo/6361-km-neya.html

 

Вижте премиерно кратко филмче за Росен от проекта на Деси Тенекеджиева МОИТЕ 10: https://www.youtube.com/watch?v=uVhGQx5F1s4


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари