понеделник, 31 яну 2022 г. 14:22 ч.

4 малки проблеми в банята и как могат да бъдат решени

Blife.bg

4 малки проблеми в банята и как могат да бъдат решени

Съветите на експертите

Що се отнася до проблеми, дори голяма баня може да се превърне в малка баня. Защото знаем, че независимо дали живеете в апартамент или у дома, банята е една от най -малките стаи в къщата.

Да не говорим, че с течение на времето изглежда, че цялата къща има тенденция да се тълпи и да става все по -малко просторна и ефирна. Ето защо мислехме да третираме някои от най -често срещаните проблеми на малки или малки бани чрез претъпкване, с ефективни решения и достъпни за всеки:

-  Функционалност и оптимизиране на пространството

-  Поверителност

-  Мястото за пералнята

-  Съхранение пространства

 

1. Функционалност и оптимизация на пространството

Дори и да се ограничите до това, което е строго необходимо при подреждането на банята, може да осъзнаете, че пространството е недостатъчно и ще се окажете в ситуация, в която трябва да намерите бързи решения или да направите големи компромиси.

Тъй като отстъпките са резервен план, можете да се съсредоточите върху съществуващите решения на пазара и да ги използвате заедно в най -щастливите и функционални комбинации.

Една такава идея е да се използва умивалник без крак , който заема минимално място и да се остави свободната площ за монтиране на основа за мивка с големи чекмеджета . А за много тесни бани дори имате тесен умивалник.

Не само ще се възползвате от повече място за съхранение, но ансамбълът ще изглежда страхотно и ще придаде на вашата баня модерен и младежки вид.

2. Интимност

Ако не живеете сами и апартаментът ви има само една баня, знаете колко неприятни могат да станат сутрините поради липсата на личен живот. Разбира се, създаването на програма за използване на банята може да бъде решение, но не обхваща ситуации, в които програмата не може да бъде спазена.

Ето защо смятаме, че полупрозрачен душ може да бъде полезен. Освен това, ако сте вдъхновени да изберете сгъваема или въртяща се душ -врата, ще можете да намалите значително пространството, което ви е необходимо за това, и ще можете лесно да инсталирате желания екран за баня .

3. Място за пералнята

Разбира се, можете да монтирате пералнята навсякъде в къщата, но банята е най -често използваната стая за това, по две причини: близостта до връзки и течове, съответно естетиката на пространството.

 

Перфектно решение за оптимизиране на използването на пространството, където ще поставите пералнята, е да използвате плот за баня над нея, който можете да използвате и като рафт. Така пространството в горната част на стената ще остане налично за монтиране на висящ килер, където можете да съхранявате чисти кърпи, почистващи продукти или грижи за тялото и хигиена.

4. Складови помещения

Има много неща, които искате да имате под ръка в банята, от козметика и лична хигиена, до кърпи и почистващи разтвори за домове. Следователно важността на шкафовете и складовите помещения не трябва да се пренебрегва или свежда до минимум.

Ако сте се вдъхновили и искате да научите повече за асортимента от специални мебели за баня, можете да се консултирате с ръководството на купувача, където ще намерите всички спецификации на всеки шкаф и шкаф или можете да ни посетите директно в най -близкия магазин, където нашите специалисти Винаги мога да помогна със съвети и идеи.

Източник: РЕМОНТИРА БГ

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари