вторник, 15 мар 2022 г. 18:24 ч.

За маниаци

„Back to the future“ – BG edition!

Blife.bg

„Back to the future“ – BG edition!

Остават броени дни до дванадесетото издание Volkswagen Club Fest, което среща в титаничен сблъсък миналото, настоящето и бъдещето на автомобилната индустрия.

Организаторите от “Клуб на привържениците на Фолксваген в България” повдигат леко завесата. На 19-ти и 20-ти март в Интер Експо Център най – голямото автомобилно изложение „от фенове за фенове“ ще предложи уникални автомобили и отдадени фенове, качествени продукти и услуги за автомобили, забавления за всички възрасти (RC колички, детски кът), приятни изненади, много игри и интересни награди. Организаторите гарантират невероятна атмосфера и много положителни емоции.

“Автомобилните фенове напоследък жадуват за събития. А ние от клуба сме свикнали да им даваме почти всяка година поне по една изненада, поне по една или дори няколко премиери. И тази година не е изключение. Ще имаме официална премиера на нов модел. За първи път ще имаме участници от две от най-ексклузивните марки от концерна. За първи път ще можете да видите състезания с RC колички. За първи път ще имаме автомобили дори от Германия. Както всяка година, участниците ще изминат стотици и дори хиляди километри, за да представят своите автомобили. Защото всяка година влагаме нашата страст и емоция – от фенове за фенове.” – споделя Добрин Балчев, един от организаторите на феста. Билети за събитието може да закупите онлайн на www.bilet.bg

 

или на каса в деня на събитието.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари