неделя, 7 авг 2022 г. 10:00 ч.

Горещи новини

Самотен ли е Евгени с Карло, след "Ела, поплачи"?

Blife.bg

Самотен ли е Евгени с Карло, след "Ела, поплачи"?

Британският модел участва в два клипа на лорд Минчев

Приятели от години, Пи ар и благотворителят лорд Евгени Минчев и британския модел Карло, се събраха в София. Първото идване на немския красавец, живеещ в Лондон бе свързано с участието му във видеото към песента на Евгени „Самотен“. Успешната реализация на снимките провокира Карло Бейкър да участва в още едно видео на лорд Минчев- песента Ела, поплачи. За целта бе наета зала Театро, където ще се проведе и самостоятелния концерт на Евгени на 11 ноември.

В Ела, поплачи, двамата разиграват оригинален сценарий, около който пазят тактично мълчание. За снимките на песента Самотен, Карло играе вътрешния свят, душата на Евгени. Двамата са облечени с еднакви дрехи и очила но в различни цветове.

В снимките „участва“ и аристократичен Ролс Ройс, като Карло играе за кратко ролята на шофьор. За близо едноседмичното посещение на британския красавец, двамата бяха виждани често в ресторанти и барове, настанени дискретно, така че да не бъдат обезспокоявани излишно. На въпроса дали има нещо повече между тях, двамата избухват в неудържим смях. В чест на приятеля си, Евгени даде парти за 75 души, като двамата получиха пръстени от Маргарита Михнева. Двамата ще се видят в Лондон след няколко дни, където Евгени дава своя сезонен обяд за свои клиенти и приятели. Очаква се Карло и Евгени да се върнат отново в България през септември за да отидат на българското черноморие.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари