четвъртък, 16 мар 2023 г. 20:39 ч.

Възторг

Критици и фенове заляха мрежата с хвалби за „Чалга“- та на Мариан Вълев

Blife.bg

Критици и фенове заляха мрежата с хвалби за „Чалга“- та на Мариан Вълев

Едни от най- големите кинокритици у нас, като Георги Неделчев и фенове на българското кино не скриха възхищението си от новия филм на Мариан Вълев- „Чалга“.

Едни от най- големите кинокритици у нас, като Георги Неделчев и фенове на българското кино не скриха възхищението си от новия филм на Мариан Вълев- „Чалга“. Масово коментарите са, че това е филм, който задължително трябва да се гледа и определено има няколко момента, които „те хващат за гърлото“. „Много човешки, хареса ми. Имаше и забавно и тъжни за БГ шоу бизнес, но всъщност той беше за приятелството“ и „“Филм, след който ти идва да изкупиш билетите и да ги подариш на бъдещите абитуриенти, та да има надежда за тази държава“ са само част от коментарите на зрители, които са категорични, че „Чалга“ трябва да се гледа.

Това е първият български филм заснет изцяло с телефон, но имаш какво да каже, така както има какво да каже и сценаристът и режисьор Мариан Вълев. „Филм от човек, който има какво да каже и го направи напук на киноиндустрията и чалгата в нея ( и не само)- без екшън и грозни сцени, но с вкус и такт“ Специалистът Георги Неделчев този път бе категоричен :“Чалга ми хареса дори повече, отколкото очаквах. Нито трейлърът, нито ПР- кампанията му загатват колко докосващ филм е всъщност. Ще се аргументирам по- подробно малко по- късно, но бързах да споделя- гледайте го! А Мариан Вълев според мен дори не осъзнава колко добър режисьор е. Историята е разказана с удивителна лекота и финес. Впрочем, и при „Лошо момиче“ беше така“.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари