вторник, 28 мар 2023 г. 11:21 ч.

Полезен наръчник

Димитър Калайджиев от Фермата 5 издаде втора книга и се ожени за Красимира Цочева

Blife.bg

Димитър Калайджиев от Фермата 5 издаде втора книга и се ожени за Красимира Цочева

„ЗАБОГАТЯВАЙ с 8 333 лева на час“ предшества сватбата на Митко и Краси.

„Искам всеки един човек в България да е поне толкова богат (финансово!), колкото аз, когато написах тази книга.“ – така колоритния участник в пети сезон на реалити формата на БТВ „Фермата“ мотивира решението си да издаде втора книга, в която разкрива тайните на сделките с недвижими имоти. Наръчникът се появява като естествено продължение на поредицата успешни практически семинари, които Калайджиев провежда, посетени от над 200 човека. Първата му книга „Прави сделки като луд“ е единствената в България, посветена на брокерството и специфичния бизнес с недвижими имоти, чийто тираж вече е изчерпан. Втората му книга „Забогатявай с 8333 лева на час“ вече е факт. Книгата се радва на огромен на интерес и за по-малко от месец половината тираж е продаден.

Огромният брой продадени книги не е случаен. Както написа и главният редактор на книгата - Васил Койнарев: „Изключително малко са специализираните финансови книги на българския пазар, които наистина придават стойност и са от помощ, особено пък тези, писани от български автори. „Забогатявай с 8333 лева на час!“ на Димитър Калайджиев е бестселър, който на разбираем език ще ви преведе през сложния път на пазарните и икономическите игри, за да получите своята финансова независимост чрез инвестициите в имоти. Дали да купувате, или да продавате, да отдавате под наем или да инвестирате парите си, все въпроси, чиито отговори може да ви направят много богати.

Димитър Калайджиев е събрал цялостната си практика и огромен опит от последните години в една книга, в която ще откриете много важна и полезна информация за имотния пазар у нас. Не пропускайте съветите на специалиста, чието име е еталон в бизнеса с имоти в България. „Забогатявай с 8333 лева на час!“ е вашият билет към един по-заможен и финансово стабилен живот." Калайджиев става популярен с участието си в пети сезон на рейтинговото предаване „Фермата“, излъчвано по БТВ. Освен с отдадената си игра и логика, с които преминава през формата, той предизвиква бурни реакции у зрителите с флирта с друга участничка в реалитито – Красимира. Впоследствие тя написва емоционално писмо до бащата на детето си, в което признава, че не е щастлива и ще търси промяна. Въпреки очакванията на публиката, че това е поредната телевизионна афера, която няма да продължи в истинския живот, пет години по-късно, Митко и Краси не само споделят щастието на любовта, а пред броени дни вдигнаха сватба. Семейство Калайджиеви разкриха, че очакват син през лятото.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари