събота, 6 май 2023 г. 22:34 ч.

Без клишета

Десислава Каранова стартира един по-различен подкаст

Blife.bg

Десислава Каранова стартира един по-различен подкаст

Наскоро младата авторка Десислава Каранова стартира един по-различен подкаст, който нямаше как да остане незабелязан.

“Имаме нужда от повече разговори очи в очи с нещата, за които се мълчи. Разговори без филтри, без маски, без цензура и БЕЗ КЛИШЕТА. Не питам за какво ти се говори, питам за какво ти се мълчи… да си поговорим за него?” 

С тези думи лично тя представи своя проект в социалните мрежи, а и още след първите два епизода се забеляза, че наистина “имаме нужда” от точно тези разговори. Прави впечатление, че Десислава избягва актуалните “клюкарски теми” и гостите които можем да видим навсякъде. Тя говори за една друга пандемия на днешното време- Емоционалната. За всичко, за което мълчи младото “дигитално” поколение – тревожността, токсичността, изгубените битки и малките победи, за любовта, егото и всички онези емоции и отговори, които рядко споделяме. Но колко по-лесно е някой друг да ги каже вместо нас? Може би и за това първите два епизода дадоха такъв добър отзвук!
Десислава Каранова е  пример за това как талантът и красотата могат да вървят ръка за ръка. Има собствена стихосбирка „Без клишета“. Книгата беше отличена  с награда за “Дебют” в миналогодишните награди на “Бизнес дама на годината”, а цитати от нейните редове най-вероятно сте виждали почти навсякъде – от  случайни публикации в  социалните мрежи, до малките късметчета със сутрешното Ви кафе.

Посланието, което оставя водещата след себе си е едно- ако ти се даде поле за изява от теб зависи дали ще си като всички останали или ще изградиш свой собствен почерк, с който да вдъхновяваш….

Надяваме се все повече създатели на съдържание да залагат на второто.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари