сряда, 10 май 2023 г. 11:55 ч.

Restart

Mr.Half Joro подпали мрежата (Снимки)

Blife.bg

Mr.Half Joro подпали мрежата (Снимки)

Мнозина видяха удивителна прилика между Жоро и колумбийста звезда Малума.

Mr.Half Joro отново запали страниците на дигиталното издание Half Magazine. Това е втори брой на списанието, което Жоро взривява с дръзка фотосесия. И тук мачото не изневерява на себе си. Той предлага на читателите горещи кадри, които залагат на естетиката, без да прескачат границата на пошлото и вулгарно излъчване. Мнозина видяха удивителна прилика между Жоро и колумбийста звезда Малума.

Жоро споделя, че е избрал този брой да е озаглавен Restart, защото предстоят доста промени в редакционната политика, както и смяна на хора от екипа.

"Минахме през някои рокади, екипът ни се промени, паралелно с това достигнахме нови върхове, заснехме различни фотосесии. Надявам се от тук на сетне пътят ни да е по-успешен, да растем, показвайки на аудиторията, която ни следи, все по-качествено съдържание, което да провокира интереса им.

 

Но най-съществената промяна, може би е появата на Half Agency – маркетингова агенция върху която сме съсредоточили част от идеите и силите са",  разкрива Жоро и допълва:

 

„Искаме да разчупим още повече стереотипите, което няма как да стане без да рестартираме и самите нас. Имаме нов дизайн на сайта, а какво сме подготвили... ще се чуе много скоро".

 

Екслузивно Жоро споделя, че през май списанието ще излезе с още един брой, а негов главен герой ще бъде момче, също с името Жоро. Дали това е случайност или съвпадение обаче засега остава в тайна.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари