вторник, 23 май 2023 г. 15:57 ч.

Нови върхове

Стояна Нацева връчи наградите на Международната асоциация на професионалните терапевти и треньори (IAPTC)

Blife.bg

Стояна Нацева връчи наградите на Международната асоциация на професионалните терапевти и треньори (IAPTC)

Международната асоциация на професионалните терапевти и треньори (IAPTC) раздаде годишните си награди на най-успешните си членове в България. Лично основателката на асоциацията и на академия „Щастлив живот“ Стояна Нацева връчи статуетките на тържеството в Май Чойс.

IAPTC  е глобална мрежа за подкрепа и взаимодействие на психолози, коучинг специалисти, треньори, констелатори,  консултанти по личностно развитие, енергийни терапевти, мантори и лектори с над 500 членове в повече от 30 държави.

 

Стояна Нацева отново попадна в светлините на прожекторите, макар че този път раздаде награди, вместо да ги получава. Тя пожела на отличените да продължават да работят все така, разпръсквайки светлина в помощ на хората – каквито и да са техните проблеми.

 

„Когато влагаш умение и любов, резултатите не закъсняват“, категорична е Нацева.

 

Тя казва, че хората свързват думата „треньор“ със спорта.

 

„А нашите треньори овладяват техники, чрез които можеш да помогнеш на всеки човек да промени мисленето и живота си, да разбере и да осъзнае истинските си желания, да постигне най-съкровените си мечти. В повечето случаи трябва да се започне от намиране и премахване на ограничаващите убеждения, от победа над личните страхове, препречили пътя към благоденствието“, категорична е Стояна.

 

Стояна Нацева е създател на системата за коучинг и констелации Direct Change Solution. Това е нов метод, който е от полза там, където класическата поведенческа психотерапия невинаги помага напълно. В основата му е трансформиращата сила на любовта, но има и друго. Обученията дават разнообразни инструменти, чрез които може да се стигне до отговора защо този или онзи личностен проблем не може да бъде решен. Разкриват се и най-скритите причини – включително онези, свързани с живота на предците, на рода като цяло.

 

„Членовете на асоциацията искат да надградят знанията и уменията си, но при нас са добре дошли и начинаещите – хората, които тепърва овладяват разнообразни техники, за да са от полза за другите и за да развият собствен бизнес в сферата на личностното развитие. А когато преминат обучението, често се обаждат да благодарят – това винаги ме зарежда. Радвам се, че споделям познанието за начина, по който можеш да насочиш всеки човек по пътя към собственото му щастие“, казва Стояна.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари