четвъртък, 7 сеп 2023 г. 16:41 ч.

Кауза

Миски се облякоха в автентични носии за Съединението

Blife.bg

Миски се облякоха в автентични носии за Съединението

Носителките на титлата “Мисис България” Оксана Желяпова и Гергана Станчева облякоха автентични народни носии от различни краища на България.

Фотосесията е посветена на красотите на България и е в чест на Съединението. “Животът е прекалено кратък и интензивен, за да бъдем разделени като хора и народи. Заедно можем повече”, каза Станчева по повод празника. Според нея в подобни моменти, е добре да си припомняме кои сме ние като народ.

“Да не се разделяме”, пък е посланието на Оксана, която е от род на бесарабски българи. Стремежът към единство на бесарабските българи и сплотяване на нациите е личната кауза на Оксана, която тя подкрепя като Мисис България. Освен това, безрезервно подпомага семейства и деца в нужда в Молдова. Гергана активно и безкористно работи в подкрепа на кърменето и кърмещите майки още преди да спечели Мисис България. По нейна инициатива, пейки за кърмене и преповиване на бебета, бяха поставени в Пловдив, Русе, Бургас, Ямбол, Кабиле, Сливен, Чирпан. Предстои да бъдат монтирани във Варна и Казанлък.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари