вторник, 24 окт 2023 г. 12:37 ч.

Празник

Еми Стамболова отбеляза двоен юбилей с Глория, Деси Слава, Бергендорф и още куп звезди (СНИМКИ)

Blife.bg

Еми Стамболова отбеляза двоен юбилей с Глория, Деси Слава, Бергендорф и още куп звезди (СНИМКИ)

Еми Стамболова е изключително талантлива и харизматична певица, която през годините създаде собствен стил и заема важно място в българската поп фолк музика.

Преди броени дни тя имаше двоен юбилей - 50 години житейски път и 30 години на сцената.  Двойният празник тя отбеляза с много гости, сред които и нейни колеги. Откроиха се  Глория, Деси Слава, Нелина, Лия и Снежина, които се качи на сцената на новия клуб в Студентски град и поздравиха своята колежка. 

Една от най-големите изненади на вечерта бе появата на певицата Жана Бергендорф, която допълнително запали атмосферата и направи впечатление със своя глас. Въпреки коментарите, че е качила доста килограмите, Жана продължава да представя на високо ниво своята музикална кариера.

На юбилея Еми бе изненадана още с една специална торта с бели гълъби, която е символ на нейната песен "Птица бяла". Нейни почитатели пък я провъзгласиха за кралица и й сложиха корона на главата. Юбилярката Еми Стамболова с 30-годишна кариера във фолка е ясен знак, че е оставила неизгладим отпечатък в музикалния свят на България. Нейната талантлива и емоционална изпълнителност продължава да очарова публиката и да я радва с всяко ново изпълнение.  Еми избра да празнува в най-новото и луксозно място в Студентски град - Mazzo Club & Restorant, което е напът да се превърне в безспорен лидер на пазара. Собственик на клуба е Илиан Василев, който познаваме добре от предишния сезон на "Сървайвър".

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари