събота, 28 окт 2023 г. 16:37 ч.

Труден избор

Бизнесдамата Ваня Ламбева – жури на Мисис България 2023 (Снимки)

Blife.bg

Бизнесдамата Ваня Ламбева – жури на Мисис България 2023 (Снимки)

Бижутерийния експерт и бизнесдама Ваня Ламбева бе жури на провелия се снощи в София ежегоден конкурс „Мисис България 2023“. Самата Ваня е носителка на титлата „Мисис Дама на годината 2019“.

В компанията на останалите членове на журито Ваня Ламбева имаше нелеката задача да отличи победителките в престижната надпревара.

Както винаги бизнесдамата направи впечатление с изискания си стил и маниер, появявайки се в бляскав тоалет и ефектни аксесоари към него.

Ваня Ламбева не е ново име в светските среди. Тя е единствената дама у нас, която е лицензиран бижутириен експерт. Страстта си към бижутата тя превръща в своя професия. Ламбева пътува по цял свят в търсене на най-красивите бижута и вдъхновение за своята бляскава работа с тях. От години носителката на титлата „Мисис Дама на годината“ селектира  скъпоценни камъни и изработва уникален дизайн за специални и избрани клиенти

 Ваня е страстен колекционер не само на бижута, но и на произведения на изобразителното изкуство.

Родена в София в семейството на дипломат. Дълги години е живяла в различни държави по света. Завършила е британска гимназия, има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг. Била е кмет на с. Туден и е създател на спортния клуб в Годеч. През 2016г. основава Асоциацията „ Дива Земя”. Организатор е на първата детска асамблея „ Земята на децата”.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари