вторник, 5 дек 2023 г. 11:36 ч.

Заслужено признание

Стояна Нацева с приз „МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО“

Blife.bg

Стояна Нацева с приз „МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО“

Госпожа Стояна Нацева бе удостоена с почетния приз МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО.

Поредното признание за Стояна Нацева е като МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО. Създадената от госпожа Нацева „Академия Щастлив Живот“ грабна приза ТОП бранд обучения личностно и бизнес развитие на десетилетието.

 

На 26 Ноември на бляскава церемония в Националния дворец на културата се раздадоха Наградите на десетилетието за мода, шоу и бизнес с организатор Красимир Недялков. Сред наградените бяха Иван Тенев, Кристина Димитрова, Искрен Пецов и други популярни личности от света на изкуството, модата и бизнеса.

Госпожа Стояна Нацева бе удостоена с почетния приз МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО.  Основаната от нея, Академия Щастлив Живот, бе отличена като компания на десетилетието в категория ТОП БРАНД ЗА ОБУЧЕНИЯ ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС ИЗРАСТВАНЕ. Жени Маркова, която е главен коуч в Академия Щастлив Живот бе удостоена с приза Мастър Коуч на десетилетието.

Само 5 години от създаването си Академия Щастлив Живот обучи стотици хиляди в над 50 уникални авторски коучинг програми за личностно и бизнес израстване

https://happylifeacademy.eu/course-category/predstoyasthi-obucheniya/

 

Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди. Тя определя като една от най-ценните, сред всички останали, „Писател и Будител за 2022 и 2023“. Стояна е автор на 12 книги - https://happylifeacademy.eu/produkt-kategoriya/knigi/,превърнали се в бестселъри, които вече са продадени в многобройни тиражи в България и по света. През декември 2023 г. тя ще представи и новата си книга "Аз съм всемогъщ."

Академия 'Щастлив Живот ' има мисия да подкрепя своите клиенти да развиват потенциала си, личностно развитие, самочувствие, кариера, щастливи отношения и самореализация в различни сфери.

Академията извършва консултации и обучения за мъже и жени, които се намират в различни жизнени ситуации, не могат да намерят партньор, не могат да намерят мисията в живота си и да се реализират професионално.

Компанията е наградена като най-успешна в България в сектор "ОБРАЗОВАНИЕ" 2023 г, както и в сектор „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г. През курсовете в Академия Щастлив Живот са преминали над 100 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания - https://www.youtube.com/watch?v=E7tqetI3pNM

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари