четвъртък, 15 фев 2024 г. 12:23 ч.

Шиенето на облекла за бизнеса – предимства и предизвикателства

Blife.bg

Шиенето на облекла за бизнеса – предимства и предизвикателства

Облеклото по мярка винаги има предимство пред готовия дизайн

Облеклото по мярка винаги има предимство пред готовия дизайн. Благодарение на това можем да създаваме продукти, които пасват перфектно на служителите, а освен това сме проектирали уникални дрехи, които никой друг няма да има. 

 Производство на облекла по поръчка на вашите служители

 

Както споменахме по-горе, шиенето на дрехи ни дава предимство пред конфекцията, защото можем напълно да го персонализираме и адаптираме към имиджа на нашата марка. Облеклото ще е идеално за служителите и няма да се повтаря. Шиенето на дрехи ви позволява да създавате оригинални модели, които не могат да бъдат закупени в стационарни магазини или търговци на едро. Ако планирате да създадете корпоративно облекло от нулата, в Евиза предлагаме цялостна услуга за производство на фирмено облекло. Освен за маркиране на конфекция разполагаме и с шивашки съоръжения. Нашата фирма произвежда облекла по поръчка от нулата - ние проектираме, шием и довършваме. 

 Производство на облекла по поръчка на вашите служители

 

Конструираме шаблони и подготвяме кройки, както и сублимираме плетени платове до определен цвят. В нашата дизайнерска зала разполагаме и с редица материали, чийто цвят може да бъде избран от готова палитра. 

 

Шиенето на дрехи е чудесна възможност да създадете нещо оригинално, което не може да се намери в обикновените магазини. Благодарение на този дизайн можете да осигурите на служителите си висококачествени дрехи, които със сигурност ще привлекат вниманието на клиентите. Вашите дрехи могат да бъдат изчистени в един цвят или изцяло щамповани, в зависимост от насоките на вашата компания. Изборът е ваш.

 

При нас можете да ушиете дрехи по поръчка, да ги маркирате с избрания метод за маркиране, да ги етикетирате с вашето лого, както и да поръчате индивидуална опаковка.

 

Как да поръчам облекло по мярка?

Процесът може да изглежда сложен на пръв поглед, но ако съберете всичко заедно, определено ще бъде по-лесно. Допълнително удобство е да използвате фирма като нашата, която ще обработи комплексно поръчката ви - от консултация, през дизайн, шиене, печат и доставка. Благодарение на това производството ще върви гладко и ще се радвате да се върнете с последващи поръчки. 

 

Как да поръчам облекло по мярка?

Преди да започнете производство, разбира се трябва да имате идея за фирмено облекло. Важно е дизайнът да е оригинален, за да радва вашите служители и бъдещи клиенти. Трябва да съобразите моделите със спецификата на вашата индустрия и специфичните фирмени цветове. Настройте облеклото си така, че да пасне на хора с всякакви размери и да ги накара да се чувстват комфортно. Освен това ще можете да вземете предвид формата на щампите върху вашето облекло, това е важен елемент от вашето собствено производство. Добра идея е облеклото ви да съдържа фирменото лого, може би някои слогани или рекламни графики. Ние произвеждаме и предлагаме също така български рокли на едро за певчески групи и танцови състави.

 

Ето някои от нашите съвети, които трябва да имате предвид при производството:

 • Най-важният момент; индустриална концепция, фирмено лого, визуална идентификация (лого, слоган, цветове).
 • Избор на шивашка фирма, контакт с консултанти, обсъждане на детайли, предварителни оценки, проверка на качеството чрез оценка на предишни проекти.
 • Проектирането на вашите модели - шиенето на дрехи изисква да вземете решение за формата на дрехите, също така трябва да решите от какви материали ще бъдат изработени продуктите.
 • Установяване на кройки за облекло - маркирането е толкова важно, колкото и самото шиене. Ако имате предвид дизайни, време е да се запознаете с наличните методи за маркиране:
 • Ситопечат – много издръжлив и сравнително евтин метод за маркиране. Щампите се изработват на машина за ситопечат, директно върху облеклото. Печатът обикновено се извършва с пластизолни мастила, но е възможно да изберете и мастила със специални ефекти, като неон. Издръжливостта се оценява на приблизително 150 пранета. Отличен метод за по-големи обеми, печеливш от около 20-30 бр.
 • Термотрансфер – индиректен метод за ситопечат. Щампите първо се правят върху специална хартия и след това се пренасят върху дрехи с помощта на индустриални преси. Идеален метод за маркиране на по-труднодостъпни места и за изработка на етикети върху дрехи. Също изгодно от около 20-30 бр.
 • DTG дигитален печат – алтернативна техника на ситопечата. Това също е метод за директен печат, който осигурява почти фотографско качество. Перфектен за печат на многоцветни проекти или снимки. Поради липсата на необходимост от подготовка е възможна персонализация на облеклото. Изгодно само от 1 бр. Издръжливостта се оценява на приблизително 150 пранета, като се спазват правилата за пране на дрехи с щампи.
 • Компютърна бродерия – прецизен и най-траен метод за маркиране, който придава на дрехите елегантен вид. Перфектен за маркиране на полар и ризи. Бродерията е практически неразрушима, така че ще издържи дълго време. Перфектен за бродиране на елегантно фирмено лого.
 • Флекс фолио и флок фолио - едноцветни термотрансферни фолиа, заварени директно върху облеклото чрез висока температура. Флок фолиото е покрито с ворсинка, която се усеща като велур. Перфектен за малки обеми.
 • Латексово флексово фолио – алтернативен метод на флекс и флок фолиото, позволяващ многоцветен печат. Една от най-модерните техники за маркиране на дрехи със сертификати за безопасност. Позволява персонализиране. Изгодно на бройка.
 • Сублимация – използва се върху леки полиестерни материали. Той е перфектно въздухопропусклив, така че е подходящ за маркиране на спортни дрехи. Методът е практически неразрушим. Позволява персонализиране, рентабилно от едно парче.
 • Избор на етикети – можете да зашиете етикети в дрехите си, например жакард или сублимация. Има и опция за отпечатване на етикети, например чрез термотрансфер. Такива етикети допълнително ще персонализират вашето облекло и ще демонстрират професионализъм. Те ще ви помогнат да изградите информираност за марката сред вашите служители. 
 • Конфекциониране и опаковане – можете да поръчате индивидуално опаковане в чували, поставяне на стикери с малки размери върху чувалите и подреждане на дрехите в кашони по размер. Ако планирате да създавате резервни дрехи, това със сигурност ще улесни съхранението на вашите продукти.

 

Това са основните ни съвети. Надяваме се, че това ще ви помогне да се подготвите по-добре за вашата поръчка. Ако вече имате план в главата си, най-важното ще бъде да говорите със съветник, който ще ви насочи правилно, ще ви помогне да изберете материали и ще ви посъветва какво ще изглежда по-добре. Съветваме ви да се свържете с нас.

 

Предимства на шиенето на дрехи за бизнеса

 • Уникалността на дрехите.
 • Всяко облекло ще бъде уникално и индивидуално съобразено със служителя.
 • Индивидуални размери.
 • Облекло по мярка. Проектираме и шием дрехи по индивидуални размери. Благодарение на това можем да избегнем "висящите" ризи, когато носим елегантни дрехи.
 • Спестяване.
 • Ние произвеждаме и шием дрехи дори от 1 брой, като цената на собствените ни дрехи е малко по-висока от готовите продукти.
 • Качество на най-високо ниво.
 • Използваме само висококачествени материали, които клиентът избира свободно от наличната оферта.
 • Удовлетворение.
 • Вие създавате нещо напълно свое, от нулата, според собствените си условия.
 • Издръжливост.
 • Шитите дрехи обикновено са много по-издръжливи от тениските от вериги магазини. 
 • Вашето облекло може да служи на вашите служители с години.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари