понеделник, 25 мар 2024 г. 16:06 ч.

Клуб на успешните

За 5-и път връчват наградите Първа дама

Blife.bg

За 5-и път връчват наградите Първа дама

На 16 април клуб Aura by bamboo ще стане домакин на наградите " Първа дама" .

Те имат за цел да поощрят и насърчат постиженията на успели дами в различни сфери от бизнеса, обществения и социален живот, политиката, благотворителността, културата, лайфстайла, модата и медиите.

Участие

Призовете са свързани с разпознаването на успешните жени в бизнес общността!

Всяка дама, която има собствен бизнес или управлява бизнес компания, има право да участва.

“Жената на 21 век е амбициозна, талантлива и всеотдайна, тя е предприемач, който не само управлява успешен бизнес, но и в много случаи жонглира с нуждите на своето семейство и доброто си представяне в обществото. Наградите са предназначени да признаят постиженията на тези жени в широк спектр от бизнес категории, като ги мотивираме и възнаградим за тяхната упоритост, постоянство, иновативност и предприемачески дух”, споделят организаторите.

Събитието се провежда за пета година . Носителки на проза до сега са ставали жени от бизнеса , изкуството , политиката и обществения живот.

Номинациите са отворени, а кандидатури ще бъдат приемани  до 11 април.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари