петък, 29 мар 2024 г. 17:29 ч.

Откровено

Цеци Красимирова разкри от първо лице дали се развежда

Blife.bg

Цеци Красимирова разкри от първо лице дали се развежда

Тя написа дълга и откровена публикация в своя Instagram акаунт, с която веднъж завинаги сложи край на спекулациите и измишльотините относно мъжа до нея и техните взимоотношения

Моделът и една от най-харесваните българки - Цеци Красимирова, разкри цялата истина за личния си живот и за това дали наистина е разведена, каквато информация се появи в медийното пространство наскоро.

Тя написа дълга и откровена публикация в своя Instagram акаунт, с която веднъж завинаги сложи край на спекулациите и измишльотините относно мъжа до нея и техните взимоотношения. 

Ето какво пише самата Красимирова: "Скъпи приятели, странно е поне за мен, как при всички сериозни проблеми в държавата и света, хората продължават активно да се интересуват от това кой се развел и какъв е живота на някого. За това се обръщам към вас и ви поднасям истината, като смятам, че по този начин ще спрат да циркулират измишльотините и спекулациите. Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни да се разделим. Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин. За всеки един е ясно, че един 5 годишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи. По-важното е, че с Майкъл запазихме много добри и приятелски взаимоотношения. Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на дадени отношения с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели“. Хора, които са с теб, защото имат интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива отвсякога. Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен :)... ...Това е от мен! Истината и само истината! Бъдете благословени, добри и обичани!"

 

 

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари