събота, 6 апр 2024 г. 12:19 ч.

Лична изповед

Скандалите между Брад и Анджелина не спират! Тя направи огромно признание

Blife.bg

Скандалите между Брад и Анджелина не спират! Тя направи огромно признание

Анджелина Джоли твърди, че физическото насилие от страна на бившия ѝ съпруг Брад Пит към нея е „започнало доста преди“ инцидента в самолета през 2016 г.

Анджелина Джоли твърди, че физическото насилие от страна на бившия ѝ съпруг Брад Пит към нея е „започнало доста преди“ инцидента в самолета през 2016 г., който доведе до нейната молба за развод, според документи, получени от Page Six.

В четвъртък правният екип на актрисата от „Злодеида“ направи взривяващи твърдения срещу звездата от „Боен клуб“. „Въпреки че историята на физическото насилие на Джоли от страна на Пит започва доста преди пътуването на семейството със самолет през септември 2016 г. от Франция до Лос Анджелис, този полет отбеляза първия път, когато той насочва физическото си насилие и към децата. След това тя веднага го напусна“, се казва в документа на адвокатите ѝ.

Юридическият екип на актрисата направи тези твърдения в ново съдебно заявление в четвъртък, докато се опитва да докаже, че бившият ѝ съпруг е отказал да закупи акциите на Джоли от тяхната френска винарна Chateau Miraval, освен ако тя не подпише документ, че „няма да разкрива лично неправомерно поведение, независимо дали е свързано с Miraval или не“ и така да попречи тя да говори за предполагаемото му насилие. 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари